// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO,VIDEO: Un desen pe asfalt imens, atrage atenția și impresionează trecătorii, în Alba Iulia

Un desen pe asfalt gigant a apărut de căteva zile în Alba Iulia, pe trotuarul din fața Galeriei de Artă. Mai mulți trecători, plăcut impresionați de desenul imens, au postat imagini cu acesta pe rețeaua de socializare facebook, unde artistul a primit o mulțime de felicitări pentru opera sa.

Mazerschi Sergiu Georgian este din Bacău, în prezent profesor la Liceul de Arte Romulus Ladea din Cluj Napoca și lucrează de câteva zile la imensul desen pe asflat care este admirat de toți cei care trec prin zonă. Sergiu este doar unul dintre artiștii implicați într-un proiect organizat de o galerie de artă din București, Elite Art Gallery, în colaborare cu primăria Alba Iulia.

În cadrul proiectului, copiii sunt invitați să își imagineze cum va arăta în viitor orașul în care trăiesc, iar timp de 2-3 zile să deseneze alături de artiști de grafică, desen, de grafitty, artă murală, urmând ca aceștia din urmă să se inspire din desenele lor și să formeze o nouă imagine, fiecare după conceptul lui, după ideile și stilul propriu, și să o pună în aplicare fie pe un perete, fie pe asfalt, ca în cazul de față.

Desenele pe asfalt sunt una dintre cele mai moderne forme de artă urbană, iar artiștii acestui gen se întrec în opere care mai de care mai spectaculoase, menite să atragă atenţia şi să impresioneze trecătorii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO,VIDEO: Un desen pe asfalt imens, atrage atenția și impresionează trecătorii, în Alba Iulia

 1. angajatorul 15.06.2018 la 8:51

  frumos, foarte frumos ! Felicitari Domnule !

 2. Gogu 15.06.2018 la 9:02

  Nu ne spuneți, daca sunteti ziar impartial si independent si cat costa acest desen si din banii cui e platit?

  • Johnny Cash 15.06.2018 la 11:30

   Hai sa-ti spun eu una, gratis: esti un hater mercantil si doar ura te tine in viata. Este ceva in universul cunoscut ce ar putea fi apreciat de geniul lui Gogu? Nu te deranja, ca-i retorica…

 3. Pp 15.06.2018 la 23:37

  Cool. La mai mare!