Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: TRIO ZAMFIRESCU la Alba Jazz. Cei trei frați au ridicat în picioare Sala Unirii din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cei trei frați care formează trupa Trio Zamfirescu au susținut sâmbătă seară, în cadrul Festivalului Alba Jazz,  un concert de chitară clasică în Sala Unirii din Alba Iulia.

Spectatorii au umplut până la refuz scaunele amenajate în sală și au aplaudat în picioare recitalul, cerând artiștilor bucureșteni “BIS” de două ori.

Mulți îi cunosc de la „Românii au talent”, concursul TV care le-a adus, anul trecut, o notorietate pe care o meritau, de fapt, de mult în inimile publicului larg. De altfel, 2012 era și anul primei lor participări la Alba Jazz, prilej cu care publicul din Alba Iulia i-a cunoscut pe viu pe cei trei frați Zamfirescu, al căror recital a stârnit aplauze puternice.

Iată că primăvara lui 2013 îi găsește din nou la Alba Jazz pe Georgeta, Ionuț și Stan Zamfirescu, al căror grup muzical a fost creat din dorința de a reda și transmite acea trăire pasională regăsită în stilul flamenco, prin etalarea unei palete largi de expresie de la profunzimea stărilor meditative, la intensitatea pasajelor de virtuozitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea