Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Tânăr decedat la Alba Iulia după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe B-dul 1 Decembrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a căzut, joi seara, de la etajul unui bloc de pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor este vorba despre un tânăr care deocamdată nu a putut fi identificat deoarece nu are asupra sa acte de identitate. Acesta a căzut de la etaj, inițial pe o mașină parcată și apoi pe trotuarul din fața fast-food-ului Bosfor Kebab.

Echipajul ambulanței sosite la fața locului a încercat, fără succes să-l resusciteze. La examinarea sumară a cadavrului s-a stabilit că acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral deschis.

UPDATE 1: Potrivit unui martor tânărul s-ar fi urcat pe un scaun aflat în balcon apoi pe balustrada de beton după care s-a aruncat în gol și a căzut pe autoturismul Skoda în care se afla un copil în vârstă de aproximativ 14 ani care își aștepta tatăl aflat la cumpărături în supermarket-ul din apropiere:

O persoană de la etajul patru s-a urcat pe scaun, pe balustrada de beton, a făcut un salt şi a căzut pe maşina Skoda. Când am venit eu aici era o persoană tânără lângă ambulanţă, care a fost în maşină. Copilul era foarte agitat, domnişoara de la Bosfor a sunat la 112, poliţia a ajuns destul de repede. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el, au fost câteva secunde, până într-un minut, deci nu a murit pe loc, mai mişca din mână„, a spus martorul (VIDEO)

UPDATE 2: Din primele cercetări desfășurate la locul accidentului rezultă că persoana decedată este B.V.M., de 14 ani, din Alba Iulia, care nu avea domiciliul în blocul respectiv astfel că se presupune că s-ar fi aruncat chiar de pe acoperișul blocului. Se pare că acesta ar fi avut cu puțin timp înainte o ceartă cu tatăl său. De altfel, potrivit polițiștilor, băiatul a mai avut probleme în familie în urma cărora a fugit de acasă, dar a fost găsit după câteva zile.

UPDATE 3: ”În data de 14.11.2013,  orele 21.19, Poliția Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe trotuarul din fața unui fast-food de pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, a căzut de la înălțime, o persoană de sex masculin. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a constat decesul persoanei. Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că în seara zilei de 14.11.2013, în jurul orelor 21,10, B.V.M., de 14 ani, din Alba Iulia, a urcat pe terasa blocului M2, situată la etajul 8, de unde a sărit în gol. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Alba, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul minorului”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

[nggallery id=676]

FOTO/VIDEO: Alexandra MATEȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea