Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Start cu tunul la Alba Iulia City Race 2017. Peste 600 de participanți prezenți la ediţia a 3-a a celui mai mare eveniment sportiv organizat în Cetatea Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Start cu tunul la Alba Iulia City Race 2017. Cetatea Alba Carolina a fost luată cu asalt de sute de persoane care s-au aliniat la start la ediţia a 3-a a celui mai mare eveniment sportiv organizat în Cetatea Marii Uniri.

După o pauză de un an, cauzată de lipsa susţinerii financiare, Alba Iulia City Race, o competiţie atletică menită să promoveze prin sport Capitala de Suflet a României, a revenit. 

Sâmbătă, 23 septembrie, între orele 7.00 şi 9.00 au fost validaţi concurenţii, iar la ora 10.00 s-a da startul, din Piaţa Cetăţii Alba Carolina, unul comun pentru Semimaraton Banca Transilvania şi Cros Star Transmission (10 kilometri), la 10.05 a pornit Cursa Populară Selgros (2,7 kilometri), iar la ora 14.00 se va da startul la Kids Race, cursa copiilor (pe trei categorii de vârstă: sub 8 ani, 8-12 ani, 13-16 ani).

Competitorii clasaţi pe podium vor avea parte de „flower ceremony”, iar în jurul orei 16.30 se va desfăşura festivitatea de premiere în zona statuii lui Mihai Viteazul.

*King Mamut şi Queen Mamut!

Semimaratonul Banca Transilvania este cea mai spectaculoasă dintre cele 4 curse, traseul fiind unul complex: Parcul Unirii, se traverseaza Bulevardul “1 Decembrie 1918”, se intră pe aleea pietonală Bulevardul Transilvaniei, se urcă spre Catedrala Unitătii Naţionale şi apoi spre Vârful Mamut, unde primul concurent şi prima concurentă care ajunge vor primi titlurile de King Mamut şi Queen Mamut, dar şi premiile speciale în valoare de 300 de lei.

[nggallery id=4596]

YouTube video

YouTube video

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea