Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Social-democraţii şi-au adjudecat fotoliile de conducere la anumite instituţii din Alba. Vezi care sunt acestea

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nume noi la conducerea mai multor instituţii din Alba. În urma concursurilor pentru ocuparea posturilor, o serie de social-democraţi şi-au câştigat fotoliile de conducere din instituţii importante, sau au fost propuşi pentru ocuparea acestot funcţii. Printre aceştia se numără fostul deputat Radu Coclici, candidatul PSD la locale în Zlatna, Emil Nistor, social-democratul Adrian Păştină şi Dănuţ Hălălai.

Pentru funcţia de director adjunct la Inspectoratul Terirorial de Muncă Alba, PSD l-a propus pe fostul deputat Radu Coclici. Potrivit preşedintelui PSD Alba Ioan Dîrzu, pe Coclici îl recomandă pentru acest post experienţa pe care o are în domeniu, dat fiind faptul că fostul deputat a făcut parte din departamentul de muncă şi protecţie socială din cadrul PSD.

La conducerea Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Alba se află deja Emil Nistor, candidatul social-democrat de la Zlatna, la alegerile locale de anul trecut.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport este condusă de Adrian Păştină, un tânăr în care Ioan Dîrzu spune că are mare încredere.

Nu în ultimul rând, la cârma Gărzii de Mediu Alba se află Dănuţ Hălălai, care a promovat concursul pentru ocuparea acestui post, organizat în data de 4 martie a.c. Vicepreşedinte al PSD Alba şi frate al primarului din Teiuş, Dănuţ Hălălai este absolvent de masterat în Ştiinţa şi Ingineria Mediului.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea