Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Pirații din Oarda, câștigătorii Descoperă Rowmania 2014 de la Alba Iulia. Vezi care au fost finaliștii!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Echipajul “Pirații din Oarda” a câștigat finala cele de a doua ediții a concursului Descoperă Rowmania, desfășurat duminică, pe Râul Mureș, la Alba Iulia. Aceștia vor reprezenta orașul nostru la marea finală Descoperă Rowmania, care  va avea loc în curând la Tulcea.

finala Descopera Rowmania Alba Iulia 2014 (49)

Cei 11 membrii ai echipajului de pirați au reușit să îi devanseze pe ceilalți competitori calificați în finală: echipajul “Rowmaniacii”- cîștigătorii ediției 2013 a concusului și echipajul “Sendy Club”, una dintre surprizele acestui festival.

finala Descopera Rowmania Alba Iulia 2014 (1)Marele campion Ivan Patzaichin și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, au înmânat diplome de merit tuturor celor 27 de echipaje a câte 11 membri, care au participat la concurs.

La finalul ceremoniei de premiere, pe o temperatură ce depășea 30 de grade Celsius, cei doi organizatori ai evenimentului au spus câteva cuvinte celor prezenți.

Mircea Hava i-a mulțumit lui Ivan Patzaichin și dând dovadă de generozitate a promis că următoarea ediție a evenimentului va fi organizată pe parcusul a două zile. În plus, edilul a promis că va pune la dispoziția participanților mai multă bere gratis decât a fost disponibilă astăzi.

Ivan Patzaichin a mulțumit la rândul său primarului, salutând propunerea de extindere a festivalului, însă a spus că speră ca anul viitor concurenții să fie mai ponderați în ceea ce privește consumul de bere.

[nggallery id=2169]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea