Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: O tânără, grefieră de la Judecătoria Alba Iulia, găsită spânzurată în apartamentul în care locuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

spanzurare05O tânără în vârstă de 26 de ani a fost găsită spânzurată, vineri dimineața, în apartamentul în care locuia cu chirie, situat pe str. Ferdinand din Alba Iulia. Tragicul eveniment a fost sesizat la 112, de proprietar.

CITEȘTE ȘI: Tânără de 26 de ani, grefieră de la Judecătoria Alba Iulia, găsită spânzurată în apartament 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au determinat-o pe tânără să facă gestul extrem.

Din informațiile pe care le deținem, tânăra era din Vâlcea și era grefieră la Judecătoria Alba Iulia. Ea a obținut unul din posturile scoase la concurs de Curtea de Apel Alba Iulia, la sfârșitul anului trecut, obținând note foarte bune la cele trei probe și promovând spanzurare13examenul cu media generală 9,29.

UPDATE, Tribunalul Alba. În dimineaţa zilei de 27.05.2016, domnişoara Denisa Udrea, grefier în cadrul Judecătoriei Alba Iulia, a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia singură cu chirie.

Aceasta avea vârsta de 26 de ani şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Alba Iulia din data de 04.01.2016, ocupând postul în urma unui concurs desfăşurat la nivelul Curţii de Apel Alba Iulia în luna decembrie 2015, la care a obţinut media 9,29.

În perioada în care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Judecătoriei Alba Iulia, aceasta şi-a îndeplinit cu profesionalism atribuţiile de serviciu şi s-a integrat în colectiv.

În cauză se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

[nggallery id=2168]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea