FOTO/VIDEO: Garda Romană de la Apulum a mărșăluit în benzinării din Alba Iulia

*A demarat proiectul de promovare a atracțiilor turistice din municipiul Alba Iulia prin acțiuni de marketing direct

garda romana de la apulum030Clienții aflați astăzi în benzilăriile de la intrările în Alba Iulia au avut surpriza să urmărească demonstrațiile legionarilor din Garda Romană de la Apulum care și-au început programul de promovare turistică a municipiului.

Elit ELIT

Proiectul inițiat de Primăria Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia este sustinut de OMV – PETROM prevede ca în benzinăriile Petrom V din Oarda și OMV Bărăbanț (str. Clujului), să stea, în perioada estivală, câte un soldat roman care să ofere celor ce alimentează informații turistice și materiale de promovare a evenimentelor din orașul reședință de județ.

Spectacolul a fost apreciat și de angajații benzinăriilor care, în lipsă de pâine și sare, i-au primit pe legionari cu produse de patiserie și băuturi răcoritoare.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Mandarinul 7 iunie 2013 at 20:12

Pacat… deja au cazut in derizoriu ! Singurul show adevarat din Alba Iulia trimis la lada de gunoi a istoriei de niste idioti care gandesc cu k**u !

gadea si ciutacu 8 iunie 2013 at 19:13

O porcarie. Isi fac reclama aia de la OMV. Asta e circ nu promovare a turismului si cetatii. Mai bine puneau mai multe indicatoare in zona centrala si tipareau fluturasi care sa prezinte cetatea si obiectivele ei si ii raspandeau in localuri, hoteluri, puncte vizitate de turisti in loc sa faca circoteca d 10 minute intr-o benzinarie. Care a fost targhetul? Cati turisti s-au aflat exact atunci in oemveul ala? Bani publici aruncati de niste incompetenti.

Stareta 10 iunie 2013 at 15:58

Mai bine vizitati scolile,gradinitele,leaganele de copii si azilele de batrani.Macar ei se vor putea bucura de spectacol.Sau aceste institutii nu cotizeaza asa cum face Alba Mall si benzinariile?Cati turisti sunt in benzinarii sa va vada?Pacat de banii ce se cheltuiesc pentru aceste iesiri de pomana.Unde nu-i cap ,vai de punga noastra.

Comentariile sunt oprite