Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Garajele construite fără autorizație în Alba Iulia au început să fie desființate. În locul lor se vor amenaja parcări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarii de garaje de pe teritoriul municipiului Alba Iulia care nu au putut să facă dovada legalității construcțiilor au început desființarea acestora. Potrivit administrației locale, în locul lor se vor amenaja parcări.

Pe ușile garajelor metalice existente încâ în zâteva zone din oraș au apărut atenționări în ultimele luni, din partea administrației locale, prin care proprietarii acestora erau înștințați că trebuie să se prezinte la sediul primpriei pentru a face dovada legalității edificării imobilului construcție ”garaj” și totodată dovada titlului în baza căruia se  folosește suprafața de teren pe care este realizată construcția. În caz contrar urmând a se face demersurile în vederea desființării construcțiilor fără autorizație de construire.

Începând de miercuri, 6 septembrie, proprietarii garajelor de pe strada Arnsberg din municipiu, au început demolarea acestora.

Potrivit reprezentantului administrației locale, măsura a fost luată în urma multiplelor sesizări ale albaiulienilor privind lipsa locurilor de parcare: ”În cazul în care garajele au fost construite ilegal pe domeniul public, acestea vor fi dărâmate iar în locul lor se vor amenaja parcări, așa cum ne solicită tot mai mulți albaiulieni care consideră că municipiul are deficiențe la acest capitol”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial

Bera Larisa

Publicat

în

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial Absolvenții de gimnaziu au susținut astăzi, 25 iunie, proba la Limba și literatura română în cadrul Evaluării Naționale 2024. Subiectele și baremul au fost publicate oficial pe site-ul edu.ro. Citește și: FOTO | SUBIECTE Limba și literatura română […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea