FOTO/VIDEO: Garajele construite fără autorizație în Alba Iulia au început să fie desființate. În locul lor se vor amenaja parcări

Proprietarii de garaje de pe teritoriul municipiului Alba Iulia care nu au putut să facă dovada legalității construcțiilor au început desființarea acestora. Potrivit administrației locale, în locul lor se vor amenaja parcări.

Pe ușile garajelor metalice existente încâ în zâteva zone din oraș au apărut atenționări în ultimele luni, din partea administrației locale, prin care proprietarii acestora erau înștințați că trebuie să se prezinte la sediul primpriei pentru a face dovada legalității edificării imobilului construcție ”garaj” și totodată dovada titlului în baza căruia se  folosește suprafața de teren pe care este realizată construcția. În caz contrar urmând a se face demersurile în vederea desființării construcțiilor fără autorizație de construire.

Începând de miercuri, 6 septembrie, proprietarii garajelor de pe strada Arnsberg din municipiu, au început demolarea acestora.

Potrivit reprezentantului administrației locale, măsura a fost luată în urma multiplelor sesizări ale albaiulienilor privind lipsa locurilor de parcare: ”În cazul în care garajele au fost construite ilegal pe domeniul public, acestea vor fi dărâmate iar în locul lor se vor amenaja parcări, așa cum ne solicită tot mai mulți albaiulieni care consideră că municipiul are deficiențe la acest capitol”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

HH 7 septembrie 2017 at 23:28

Ce idioțenie, acele garaje sunt ilegale de ani și ani de zile, și le-au tolerat așa ilegale, iar acum le dărâmă pentru ca unii lucuitori ai orașului consideră că există un deficit de locuri de parcare! !!!! hava trăiești ?!

Albaiulian 8 septembrie 2017 at 12:29

Daca se fac parcari private nimeni nu are nimic de castigat, in afara de primarie. Eu platesc loc de parcare DAR CAND AM TREABA PRIN ORAS, UNDE PARCHEZ? De ce nu s-au lasat cateva locuri de parcare nevandute in fiecare parcare, pentru fluidizare? Chiar asa-i de mare foamea? Toate locurile sunt private, daca mergi in vizita la cineva, trebuie sa iti urci masina pe trotuar(riscand amenda) sau sa o parchezi in strada ocupand o banda.La fel faci si atunci cand ajungi acasa si iti gasesti locul de parcare ocupat de un cetatean care neavand unde sa parcheze s-a pus pe locul tau. Platesc loc de parcare,platesc impozit pe masina, si tot nu am unde sa parchez, iar daca gasesc locul ocupat sun la pol.locala,care nu imi ofera loc de parcare, doar mai jermaneste un biet de om care plateste si el impozit,dar nu are voie sa parcheze in acest oras frumos….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...