Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Festival Dilema Veche Alba Iulia–concerte Maria Răducanu, Jazzybirds, KUMM, Les Elephants Bizarres, Norzeatic

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, în cea de a doua zi a Festivalului Dilema Vache, Cetatea din Alba Iulia a fost magică. Dezbateri, poezie, literatură, zâmbete, teatru, proiecții de film, expoziții, într-o atmosferă specială, care s-au încheiat cu concerte pentru toate gusturile bune – Jazz, Hip-hop, dub, rock alternativ.

Cinci formații – KUMM (cu Ana Maria Crișan din Alba Iulia), Les Elephants Bizarres și Norzeatic împreună cu Avant’n’Gard la scena indie, instalată în Piața Cetății și magnificii Maria Răducanu cu Chris Dahlgren şi Jazzybirds la scena de jazz situată în fața Catedralei Reîntregirii au încântat spectatorii pana după miezul nopții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Regalul de concerte a fost deschis de Norzeatic și Avant’n’Gard, cu Maria Balabaș la voce. Au urmat cei de la Les Elephants Bizarres și trupa Kumm din Cluj-Napoca, care au încununat cu reprezentațiile lor cea de a doua zi a festivalului.

Maria Răducanu a oferit spectatorilor un show de zile mari alături de contrabasistul Chris Dahlgren transformând folclorul românesc sau cel portughez în sunete de privighetoare ce au emoționat și încântat publicul.

Jazzybirds a fost trupa surpriză. Formată din artiști ai Filarmonicii Maghiare din Cluj-Napoca  (András Szép la pian, Attila Antal la double bass, Domokos Csergő la tobe, Yolanda Covacinschi la voce și Zoltán Réman la saxofon) “pasările jazziste” au fost revelația muzicală a serii.

 [nggallery id=167]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Bogdan Ilea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea