Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: De 1 iunie, motocicliștii Lupii Sigidavei au adus zâmbete copiilor din Cugir. Trambulină, sucuri gratis, dar şi poze pe motociclete, pentru toţi prichindeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, membrii clubului Lupii Sigidavei din Cugir  au desfășurat joi, 1 iunie, o serie de activități pregătite pentru a aduce multe zâmbete și veselie copiilor.

Motocicliştii cugireni s-au alăturat festivităţilor organizate de 1 iunie şi au venit cu o trambulină special achiziţionată pentru această sărbătoare. Bucuria prichindeilor a fost şi mai mare la coborâre, când fiecare a fost ospătat cu un suc, oferit gratuit de membrii clubului.

Cei mai curajoşi dintre pici au urcat şi în şaua bijuteriilor pe două roti şi s-au fotografiat cu acestea.

“La fel ca anul trecut, am fost printre cele mai aglomerate locuri de distracţie. Copiii au fost bucuroşi de trambulină, încântaţi de prezenţa motocicletelor, toţi au vrut poze pe ele”, a spus Bogdan Suciu, unul dintre membrii clubului.

După cum ne-au obişnuit, motocicliştii cugireni sunt activi în viaţa oraşului prin acţiunile umanitare întreprinse, încercând să aducă mereu zâmbetul pe chipurile oamenilor şi mai ales ale copiilor.

[nggallery id=4089]

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea