Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: Concertul Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba a oferit momente extraordinare iubitorilor muzicii clasice

Dragoş Suciu

Publicat

în

Concertul Orchestrei de Camera al Jud Alba 201443Primul concert din Stagiunea 2014, al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba, organizat în această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a adunat peste 500 de iubitori ai muzicii clasice şi simfonice. Orchestra de Cameră alături de invitaţii serii, dirijorul Federico Crisanaz, şi Tadashi IMAI, la pian, au oferit o seară specială.

Evenimentul a început cu Divertimento în D Major şi Concertul pentru pian şi orchestră numărul 17 Sol Major, din creaţia lui Mozart, iar a doua parte a fost din creaţia lui Haydn, Simfonia, numărul 45 în Fa Major „Despărţirea”. Wolfgang Amadeus Mozart a fost un compozitor german și austriac, unul din cei mai prodigioși și talentați creatori în domeniul muzicii clasice. Joseph Haydn  a fost un compozitor austriac. Alături de Mozart și Ludwig van Beethoven face parte din rândul marilor personalități muzicale ale epocii clasice vieneze.

Evenimentul a fost prezentat de prof. Cezara Fiţ şi organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte “Regina Maria” Alba Iulia.

[nggallery id=1075]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 August | Ziua națională Salvamont România

Bera Larisa

Publicat

în

1 August | Ziua națională Salvamont România Pe 1 august, România sărbătorește Ziua Națională a Salvamontului, un prilej special de a aduce mulțumiri și recunoaștere celor care își riscă viețile pentru a asigura siguranța turiștilor pe trasee montane dificile și pentru a-i aduce acasă în siguranță. Citește și: UPDATE VIDEO | Intervenție Salvamont Alba pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea