Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Carismaticul Ștefan Stan în concert la Alba Iulia, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days

Bogdan Presecan

Publicat

în

Carismaticul artist Ştefan Stan a adunat aproximativ 1000 de oameni la concertul pe care l-a susținut sâmbătă seara pe esplanada dintre Poarta a III-a și Obeliscul dedicat martirilor Horea, Cloșca și Crișan, din Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days.

concert Stefan Stan la Alba Iulia (53)

Ștefan Stan este un interpret foarte iubit de albaiulieni, acesta concertând în orașul nostru pentru a patra oară în ultimii 2 ani.

Feeric Fashion Days, unul dintre festivalurile mari de de modă din România, se desfășora în acest weekend, 4-6 iulie 2014, în Alba Iulia.

Ce spune Ștefan Stan despre el însuși:

M-am născut pe 2 iulie 1977 în București. Prima atingere pe care am simțit-o a fost cea a mamei, iar prima privire blândă pe care mi-o amintesc a fost tot a ei.

concert Stefan Stan la Alba Iulia (68)Mi-a fost mereu alături și dragostea ei încă îmi călăuzește drumul în viață. Mama este cea mai importantă persoană din viața mea.

Nu am fost un copil cuminte, dar îmi amintesc cu nostalgie de tot ceea ce a însemnat viața mea de om mic. Eram zbuciumat, îmi plăceau provocările, aveam prieteni și nu prea reușeam să fiu cuminte. Se spune că așa sunt copiii, motiv pentru care eram iertat cu ușurință.

Însă, ceva era diferit. Prietenii mei se jucau în fața blocului, aveau pasiuni comune, se potriveau și completau unul pe altul. Eu….descoperisem muzica. Am început să cânt acasă, pentru părinți. Tot pentru ei susțineam concerte. Știam clar că asta îmi doresc să fac. Familia și-a dorit altceva pentru mine, dar muzica îmi intrase atât de tare în suflet încât nu îmi imaginam cum aș putea să nu cânt.

Adolescent fiind, am descoperit sentimentele pe care muzica le poate transmite. Am cântat și am trăit prin versuri și note muzicale. Am iubit și am suferit prin cuvinte. Mă găsisem pe mine în muzică. Eu eram muzica.

În România am descoperit oameni minunați care mi-au fost alături necondiționat. Datorită lor și încrederii pe care mi-au dat-o în mine m-am înscris la Vocea României. Talentul, dar și norocul au făcut ca publicul să mă placă și să câștig cel mai important talent-show din România.

Din decembrie 2011 sunt prima voce a României. Îmi plac provocările, mașinile, călătoriile și oamenii frumoși. Ador muzica! Nu am regrete și nu renunț la visurile mele.

.

[nggallery id=2045]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea