Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO Alba Iulia: S-a deschis Târgul Grădinarului – Ediţia de Toamnă 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 12 octombrie 2012, la Alba Iulia, s-a deschis oficial Târgul Grădinarului  – Ediţia de Toamnă 2012.  În cadrul acestuia albaiulienii, şi nu numai pot găsi o gamă variată de produse precum plante ornamentale, flori, pomi fructiferi, utilaje de grădinărit, butaşi, seminţe, bulbi, etc. Totodată, organizatorii au venit la această ediţie de toamnă şi cu o ofertă financiară, cu discounturi cuprinse între 10-15%.

Pe perioada Târgului, pentru cei interesaţi, organizatorii oferă consultaţii şi îndrumări referitoare la întreţinerea şi pregătirea pentru iarnă a gazonului, a arborilor şi arbuştilor ornamentali, a pomilor fructiferi precum şi sfaturi legate de conservarea pentru iarnă a întregii grădini.

La deschiderea oficială a târgului, care a avut loc la ora 12.00, în parcarea centrului comercial Alba Mall, au participat Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia, Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alexandru Pereş – senator, Sorin Bumb – administratorul public al judeţului Alba, Ionuţ Fulea – consilier al CJ Alba, Elena Stoia – şef  Serviciu Dezvoltare în cadrul CJ Alba,  dar şi câteva zeci de cumpărători sau doar vizitatori.

„Târgul Grădinarului este un brand al Consiliului Judeţean Alba care se organizează în fiecare primăvară, însă am încercat să ducem mai departe acest brand şi să îl organizăm şi toamna, pentru că după cum bine ştim cu toţii, toamna este un timp foarte important pentru grădinărit şi pentru toate celelalte lucrări care se efectuează în agricultură”, a declarat Florin Mărginean, patronul firmei Toskana Garten, principalul organizator al târgului.

Târgul este organizat de Toskana Garten şi Garden Centrum în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba şi Alba Mall.

Programul de vizitare a târgului :

Vineri, 12.10.2012 între orele 12.00-18.00

Sâmbătă, 13.10.2012 între orele 10.00-18.00

Duminică, 14.10.2012 între orele 10.00-18.00

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea