Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Fotografia cu mutarea blocului A2 din Alba Iulia face înconjurul lumii. Operațiunea a deschis Bulevardul Transilvaniei

Dragoş Suciu

Publicat

în

translatare blocuri si biserici18Imaginea cu mutarea blocului A2 din Alba Iulia, realizată în primăvara anului 1987, se află într-un top 10 imagini istorice mai puțin cunoscute care fac în această perioadă înconjurul lumii.

Descoperă.ro menționează, într-un articol publicat recent, că fotografia cu translatarea blocului A2 din Alba Iulia se află alături de alte nouă fotografii din lume mai puțin cunoscute care fac, acum, înconjurul lumii.
”Astfel de imagini surprind momente care, cu siguranţă, nu se vor mai repeta vreodată. Printre milioanele de fotografii vechi, care încă se păstrează, există câteva care FOTO-VIDEO: Omul care a mutat clădiri pentru a le salva din calea buldozerelor se destăinuie. Cum s-a născut ideea translatării?imortalizează aspecte inedite din viaţa unor persoane mai mult sau mai puţin cunoscute”, scrie Descoperă.ro, care citează site-ul brightside.me.

Alte imagini prezintă: Cum erau tratate durerile de spate în România de odinioară (1946), Ceremonia de deschidere a celei de-a XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de Vară, Moscova (1980), Alice Liddell – fetiţa care a inspirat romanul Alice în Ţara Minunilor (1858), Albert Einstein pe plajă (1939), Maşina care pulverizează parfurm (1952), Ernest Hemingway pescuind (1904), Fetiţă inuită purtându-şi căţelul în spate (1949), Veteranul de 117 ani, care supravieţuit Războaielor Napoleoniene (1912), Bărbatul care s-a oferit să testeze translatare blocuri si biserici03calitatea rujului de buze (1950).

Citește și FOTO-VIDEO: Omul care a mutat clădiri pentru a le salva din calea buldozerelor se destăinuie. Cum s-a născut ideea translatării?

Citește și Mutarea blocului A2 din Alba Iulia, cu 80 de apartamente, în greutate de 7.600 de tone


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea