Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Ziua porților deschise la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 28 februarie 2017, ȘCOALA GIMNAZIALĂ SINGIDAVA CUGIR și-a deschis larg porțile la localul central din str. Al. Sahia, nr. 16, pentru primi oaspeți dragi: viitori elevi însoțiți de părinți. Feţe zâmbitoare de copiii, părinţi, bunici şi profesori au fost alături pentru o zi.

Între orele 10 – 12 s-au desfășurat ateliere creative: confecționări de mărțișoare și felicitări, buburuze vesele, ghiocei – vestitori ai primăverii și brățări ale prieteniei, sub coordonarea învățătoarelor: Corina Hațegan, Mihaela Codea, Daniela Sinea, Olivia Pașca,  Sânza Ciucur, Rozalia Mihu, Cristina Ivan, Dumitrița Radu și  Elena Boghean.

Protagoniști au fost copiii grupelor mari de la Grădinița Voinicel și Prichindel, însoțiți de educatoarele: Berta Călușer,  Alina Rotaru, Anișoara Lupu, Cornelia Uritescu, Norica Țenea,  Adina Trifa și  Emilia  Budereș.

Dupămiaza a fost dedicată vizitării școlii de către părinți, însoțiți de copii, prilej cu care directorii instituției: profesoarele. Floare Vlasea și Stela Predescu au prezentat școala, realizările elevilor și colectivului de cadre didactice și motivele pentru care părinții ar trebui să aleagă Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir pentru copilul lor. Toate detaliile legate de înscrierea în clasa pregătitoare pot fi găsite pe site-ul școlii.

Școala Gimnazială Singidava Cugir este o școală a deschiderii spre nou, spre cunoaștere, o școală a dialogului sincer și corect cu toți cei care ne trec pragul. Oferta educațională a unității pentru anul școlar 2017-2018 constă în 2 clase pregătitoare învățământ tradițional care își vor desfășura activitatea în sediul central din strada Alexandru Sahia nr.16. Îi așteptăm cu mare drag pe cei interesați și le dorim de pe acum micilor școlari mult succes!

 

Director Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir

Prof. Floare Vlasea

[nggallery id=3509]

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea