Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: “Ziua Porţilor Deschise” la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir. Elevii din clasa a VIII- a au primit informaţii despre oferta educaţională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul David Prodan Cugir003Elevii claselor a VIII-a de la untăţile şcolare din Cugir şi de la Scoala Gimnazială „Iosif Sârbu” din Şibot au fost oaspeţii Colegiului Naţional „David Prodan”, în cadrul evenimentului ,”Ziua Porţilor Deschise”, manifestare organizată cu prilejul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

 Aceştia au vizitat colegiul cu sălile de clasă, cabinetele, laboratoarele, expoziţiile, amfiteatrul, au obţinut informaţii despre oferta educaţională pentru anul de învăţământ 2014-2015. A fost o zi plină de activităţi, o ocazie bună pentru ca instituţia şcolară să-şi promoveze imaginea, iar cadrele didactice şi elevii liceului s-au străduit să pună la dispoziţia oaspeţilor informaţii privind realizările obţinute de liceu de-a lungul timpului.

Vizitatorii au fost înştiinţaţi şi în legătură cu programul manifestărilor organizate de colegiu, în cadrul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Un program care cuprinde activităţi culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice, participări la ateliere de lucru, dezbateri despre lumea filmului, dezbateri privind violenţa, întâlnire cu famracişti şi cadre medicale, jocuri distractive pe calculator, expuneri privind Universul Cărţii.

Nu lipsesc de pe agenda săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun” activităţile de ecologizare a oraşului, încetăţenite de ani buni la Colegiul “David Prodan” care se vor derula joi, 10 aprilie în Parcul “Doina”, pe albia şi malurile Râului Cugir, în curtea şi împrejurările şcolii.

Potrivit directorului colegiului, prof Lilica Vanţ, ultima zi din cadrul programului de activităţi se va încheia vineri, 11 aprilie, zi în care de la ora 9.00, elevii liceului vor susţine un  spectacol cultural artistic desfăşurat la Casa Orăşenească de Cultură sub genericul “Tinere talente”.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=1436]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea