Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ziua Poliţiei Române: Câştigătorii concursului de tir organizat de IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astfel, începând cu ora 10,30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, iar în a doua parte a zilei a fost organizat un concurs de tir la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor, instituţiilor de colaborare şi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, mass mediei locale şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Ziau Politiei Romane IPJ Alba (20)Potrivit IPJ Alba, „poliţiştii au primit vizita a sute de elevi şi preşcolari ai unităţilor de învăţământ din Alba Iulia care au admirat autospecialele de poliţie şi tehnica din dotare şi au putut afla mai multe despre munca de poliţie.

La ora 11,00, micii noștri vizitatori au fost spectatorii unui exerciţiu demonstrativ care a constat în interceptarea şi blocarea în trafic a unui autovehicul în care se aflau infractori periculoşi, autori ai unei fapte de tâlhărie.

Demonstraţia poliţiştilor s-a bucurat de un real succes iar spectatorii şi-au exprimat încântarea, răsplătindu-i cu aplauze şi cu urări de „La mulţi ani!”

Activităţi asemănătoare au fost organizate şi la subunităţile inspectoratului, astfel că poliţiştii din Aiud au fost prezenţi la Colegiul National Bethlen Gabor din Aiud, poliţiştii din Blaj au fost oaspeţii elevilor de la Colegiul “I.M. Clain” şi ai Şcolii tehnologice “Timotei Cipariu”, iar poliţiştii din Sebeş au primit la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş vizita elevilor de la „Liceul Tehnologic” şi ai „Școlii Gimnaziale din Petreşti” .

Totodată, elevii şcolilor gimnaziale din Miraslău şi Decea s-au întâlnit cu poliţiştii din comună şi au primit informaţii legate de momentul aniversar precum şi recomandări utile siguranţei lor.

În a doua parte a zilei, în poligonul militar din Miceşti a fost organizat un concurs de tir la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor, instituţiilor de colaborare şi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, mass mediei locale şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”

Câștigătorii au fost următorii:

La secţiunea autorităţi şi instituţii de colaborare

Locul I : colonel Sofica Dorel – inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba

Locul II : comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu – adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

Locul III : colonel Itu Felician – şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba;

Locul IV : chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea – şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba

La secţiunea mass – media:

Locul I : Gruian Cornel – Pro TV;

Locul II : Muntean Ioan Petru – Alba TV;

Locul III : Iulian Brok – Alba 100%

Locul IV : Galdău Dorin – Antena 1;

La secţiunea poliţie

Locul I : comisar şef de poliţie Moga Cătălin

Locul II : agent şef adjunct Moldovan Lucian

Locul III : agent şef de poliţie Anton Claudiu

Locul IV : agent şef adjunct Bompa Mihai

Organizarea acestor manifestări a fost posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

[nggallery id=190]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea