Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ziua Poliției Române 2019 – Competiții sportive organizate de IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat. Ieri, 21 martie, a avut loc campionatul de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. 

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, data de 21 martie a fost rezervată fotbalului.

Şaisprezece echipe din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba    s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2019.

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul III a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul IV s-a clasat echipa Poliţiei Oraşului Blaj.

Golgeterul campionatului a fost Purcel Nicolae din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Romaniuc Gheorghe de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Coroiu Marius din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Groza Mihai de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Stanciu Denis de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

[nggallery id=6892]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea