Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Ziua persoanelor cu dizabilități, marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia: Masă festivă și diplome, pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia. beneficiarii s-au bucurat de o masă festivă și au primit diplome.

Într-un eveniment plin de emoție și solidaritate desfășurat luni, 4 decembrie, echipa Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia a marcat cu entuziasm și recunoștință Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul acestui eveniment, membrii echipei și beneficiarii au celebrat angajamentul constant al acestora în cadrul activităților desfășurate în centru.

Citește și: FOTO Peste 40 de preoți și credincioși din Alba au donat sânge: Acțiune organizată de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia

S-a organizat o masă festivă în care atmosfera a fost plină de bucurie și înțelegere reciprocă, oferind beneficiarilor nu doar un prilej de a marca această zi specială, dar și ocazia de a se bucura de momente de comuniune și susținere reciprocă. Cu această ocazie, fiecare beneficiar a fost onorat cu o diplomă de apreciere, recunoscând astfel contribuția lor la comunitate și participarea constantă la activitățile desfășurate în cadrul centrului.

Ziua de 3 Decembrie este un prilej de a reflecta asupra importanței oferirii de șanse egale persoanelor cu dizabilități. Fiecare zi trebuie să fie un pas înainte în înlocuirea prejudecăților și promovarea unei schimbări pozitive în societatea contemporană. Este un apel către comunitate să cunoască mai bine persoanele cu dizabilități, să înțeleagă nevoile și aptitudinile lor, și să sprijine dezvoltarea serviciilor esențiale.

„Cu mare bucurie și emoție pot spune că atmosfera a fost una plină de căldură și solidaritate. Este o zi specială pentru noi, în care recunoaștem eforturile constante ale beneficiarilor și ne bucurăm împreună de realizările lor. Masa festivă a fost un moment de comuniune și bucurie, unde am celebrat nu doar Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, ci și legăturile puternice care se formează în cadrul centrului nostru”, a transmis Ramona Nicolae, coordonator Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități „Sfântul Meletie” Alba Iulia.

Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” oferă servicii de informare și consiliere socială, consiliere psihologică și spirituală, servicii de recuperare, kinetoterapie și ergoterapie, orientare profesională și facilitarea obținerii unui loc de muncă, activități de socializare, culturale și recreative, pentru 20 de persoane cu dizabilități din Alba Iulia și pentru 105 persoane cu dizabilități ocrotite în 11 Locuințe Maxim Protejate din județul Alba.

Centrul funcționează din anul 2008 în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială Alba Iulia, și cu Consiliul Județean Alba, prin DGASPC Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea