Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| „Ziua națională a lecturii”, sărbătorită la grădinița P.P. Step by Step nr. 12 Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| „Ziua națională a lecturii”, sărbătorită la grădinița P.P. Step by Step nr. 12 Alba Iulia

Pentru prima data, în țara noastră sărbătorim Ziua Națională a Lecturii, în data de 15 februarie 2022. Cu această ocazie, Grădinița cu Program Prelungit Step By Step Nr.12 Alba Iulia continuă șirul întâlnirilor cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Astăzi, am avut plăcerea de a o primi pe bibliotecara Liudmila Cioflică, în cadrul proiectului „Coșulețul copiilor deștepți”, proiect al Bibliotecii Județene Lucian Blaga Alba și a parteneriatului pe care grădinița noastră îl desfășoară cu această bibliotecă, proiect intitulat „Din dragoste pentru lectură”.

Din dragoste pentru lectură, de Ziua Națională a Lecturii, Ludmila Cioflica și educatoarele grădiniței au citit preșcolarilor cărțile lor preferate.

Astfel, Grupele Bobocei pufoși și Pitici au ascultat o lectură unică realizată cu talent și dăruire de Ludmila Cioflică-bibliotecar.

Cartea lecturată, intitulata „Un strop de curaj”, scrisă de Nicolae Kinnear, a fost urmată de un joc interactiv, care a testat atenția și interesul copiilor cu privire la subiectul cărții lecturate. La finalul lecturii au fost prezentate titluri de carte existente la Secția „Copii” a Bibliotecii Județene Lucian Blaga” Alba, cu invitația lansată copiilor și părinților de a vizita biblioteca pentru împrumut de cărți și activități cultural- educative.

Preșcolarii din grădiniță au realizat cărți și semne de carte. Copilașii din grupa mijlocie „Bobocei pufoși” au realizat cărți pentru copii cu îndemnuri la lectură, mesajul acestora fiind: România citește!, iar cei din grupa „Pitici” au realizat o carte cu pești pe care au oferit-o în dar Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”.

Prin intermediul paginii de facebook https://www.facebook.com/gradinita12alba , managerul G.P.P. Step By Step nr.12, prof. Suciu Veronica, împreună cu întreg colectivul instituției, au transmis un mesaj:

„Mulțumim d-nei Liudmila Cioflică, bibliotecar la Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba, care a fost și astazi, cu ocazia ”Zilei Naționale a Lecturii”, împreună cu copiii din grădinița noastră.

Dragi părinți, cititul oferă o oportunitate minunată pentru dv. și copilul dv. de a vă delecta, este un mod frumos de a petrece timp de calitate împreună și de a va bucura alaturi de cei dragi. Vă îndemnăm să citiți zilnic impreuna cu copiii ca o continuare a activitatii din grădiniță.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia! La ora 10.30, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia s-a dat startul ediției a XV-a, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea