FOTO| Ziua mondială a educației, prilej de sărbătoare la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud

Paul Voicu - Primar 2020

Ziua mondială a educației a fost marcată luni, 5 octombrie, la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud prin câteva activități specifice.

Ziua mondiala a educatiei02Astfel, la Centrul de Documentare și Informare, elevii claselor a IV-a au vizionat filmulețul „Drumul cărții”, după care au recitat poezii despre învățătură și au făcut schimb de semne de carte și de felicitări. Elevii mai mari, din clasa a VI-a, au discutat despre importanța educației în viața omului și au donat câte o carte bibliotecii, dorind astfel să contribuie la educația colegilor din școală. Tot ei au dăruit flori cadrelor didactice în semn de prețuire pentru munca de zi cu zi.

ELIT

Elevii claselor a V-a și a VIII-a au participat la acțiunea ”Viitorul stă pe umerii educației”, realizată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Aiud, cu CJRAE Alba și cu Centrul Cultural Liviu Rebreanu, prilej cu care a fost vernisată o expoziție de fotografie și s-a prezentat un recital de muzică și poezie.

În demersul lor, elevii școlii au fost coordonați de cadrele didactice Munteanu Felicia, Filimon Mariana, Bâlc Floarea, Bâlc Gianny, Pojar Corina, Mihăilă Daciana, Boldor Elena, Trînc Sofia și de bibliotecara școlii, d-na Horvat Kinga Imola.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...