Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua mondială a educației, prilej de sărbătoare la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua mondială a educației a fost marcată luni, 5 octombrie, la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud prin câteva activități specifice.

Ziua mondiala a educatiei02Astfel, la Centrul de Documentare și Informare, elevii claselor a IV-a au vizionat filmulețul „Drumul cărții”, după care au recitat poezii despre învățătură și au făcut schimb de semne de carte și de felicitări. Elevii mai mari, din clasa a VI-a, au discutat despre importanța educației în viața omului și au donat câte o carte bibliotecii, dorind astfel să contribuie la educația colegilor din școală. Tot ei au dăruit flori cadrelor didactice în semn de prețuire pentru munca de zi cu zi.

Elevii claselor a V-a și a VIII-a au participat la acțiunea ”Viitorul stă pe umerii educației”, realizată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Aiud, cu CJRAE Alba și cu Centrul Cultural Liviu Rebreanu, prilej cu care a fost vernisată o expoziție de fotografie și s-a prezentat un recital de muzică și poezie.

În demersul lor, elevii școlii au fost coordonați de cadrele didactice Munteanu Felicia, Filimon Mariana, Bâlc Floarea, Bâlc Gianny, Pojar Corina, Mihăilă Daciana, Boldor Elena, Trînc Sofia și de bibliotecara școlii, d-na Horvat Kinga Imola.

[nggallery id=1084]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer din Abrud, testat pozitiv la substanțe psihoactive: A fost oprit de polițiști pe DN74, la Bucium

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer din Abrud, testat pozitiv la substanțe psihoactive: A fost oprit de polițiști pe DN74, la Bucium Un șofer din Abrud a fost testat pozitiv la substanțe psihoactive, după ce a fost oprit de polițiști pe DN74, la Bucium. Citește și: Dosarul „bordelului cu minore” de la Abrud: 8 ani de închisoare pentru proxenetul care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea