Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua mondială a educației, prilej de sărbătoare la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua mondială a educației a fost marcată luni, 5 octombrie, la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud prin câteva activități specifice.

Ziua mondiala a educatiei02Astfel, la Centrul de Documentare și Informare, elevii claselor a IV-a au vizionat filmulețul „Drumul cărții”, după care au recitat poezii despre învățătură și au făcut schimb de semne de carte și de felicitări. Elevii mai mari, din clasa a VI-a, au discutat despre importanța educației în viața omului și au donat câte o carte bibliotecii, dorind astfel să contribuie la educația colegilor din școală. Tot ei au dăruit flori cadrelor didactice în semn de prețuire pentru munca de zi cu zi.

Elevii claselor a V-a și a VIII-a au participat la acțiunea ”Viitorul stă pe umerii educației”, realizată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Aiud, cu CJRAE Alba și cu Centrul Cultural Liviu Rebreanu, prilej cu care a fost vernisată o expoziție de fotografie și s-a prezentat un recital de muzică și poezie.

În demersul lor, elevii școlii au fost coordonați de cadrele didactice Munteanu Felicia, Filimon Mariana, Bâlc Floarea, Bâlc Gianny, Pojar Corina, Mihăilă Daciana, Boldor Elena, Trînc Sofia și de bibliotecara școlii, d-na Horvat Kinga Imola.

[nggallery id=1084]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea