FOTO: „Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului”, omagiată de elevii Liceului Tehnologic Sebeș printr-o proiecție de film și o expoziție de carte tematică

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului”, omagiată de elevii Liceului Tehnologic Sebeș printr-o proiecție de film și o expoziție de carte tematică

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș alături de Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș au marcat Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului” printr-o întâlnire comemorativă, cu elevii claselor a XI-a A și a XII-a A, de la Liceul Tehnologic Sebeș.

Programul zilei a inclus o scurtă prezentare a acestei pagini triste din istorie, o proiecție de film și o expoziție de carte tematică, existentă în fondul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș.

Azi se împlinesc 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare și  exterminare de la Auschwitz-Birkenau, de către trupele sovietice. Această dată semnifică sfârșitul Holocaustului, în care au fost uciși peste 6 milioane de evrei, de către regimul nazist, în timpul celui de al doilea război mondial.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...