Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței, sărbătorite la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței, sărbătorite la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia!

Grupa ”Albinuțelor” de la Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” din Alba Iulia a sărbătorit Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței într-un mod special.

Evenimentul a avut loc joi, 16 noiembrie 2023, de Ziua Internațională a Toleranței, întrucât în acest an Ziua Internațională a Bărbatului, care este sărbătorită în fiecare an pe 19 noiembrie, a căzut duminică.

Copiii grupei „Albinuțelor” de la Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” au fost implicați în sărbătorirea acestor două zile importante, alături de părinți și bunici. În același timp, educatoarele grupei, profesoarele Aurica Bărbat și Adriana Porca, împreună cu tăticii copiilor, au organizat activități pentru a le explica celor mici conceptul de „toleranță”, luând în considerare particularitățile lor de vârstă.

Copiii au fost implicați în diferite jocuri care promovau toleranța și prietenia. Au învățat să se joace împreună, să împartă jucăriile și să accepte toți copiii în jocurile lor. Prin aceste activități concrete, copiii au înțeles că toleranța înseamnă prietenie, înțelegere și iubire.

La finalul activității, copiii au cântat „La mulți ani” și au desenat flori pentru tăticii lor. Astfel, au subliniat faptul că fiecare copil este o floare pentru familia sa, iar împreună fac din lumea aceasta o grădină frumoasă.

Această sărbătoare a fost o ocazie specială pentru copii de a învăța despre importanța toleranței și de a se bucura de momente de joacă și creație alături de părinți și educatoare. Grădinița „Scufița Roșie” a reușit să ofere o experiență educativă și distractivă copiilor, promovând valorile de toleranță și respect reciproc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea