Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței, sărbătorite la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței, sărbătorite la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia!

Grupa ”Albinuțelor” de la Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” din Alba Iulia a sărbătorit Ziua Internațională a Bărbatului și Ziua Internațională a Toleranței într-un mod special.

Evenimentul a avut loc joi, 16 noiembrie 2023, de Ziua Internațională a Toleranței, întrucât în acest an Ziua Internațională a Bărbatului, care este sărbătorită în fiecare an pe 19 noiembrie, a căzut duminică.

Copiii grupei „Albinuțelor” de la Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” au fost implicați în sărbătorirea acestor două zile importante, alături de părinți și bunici. În același timp, educatoarele grupei, profesoarele Aurica Bărbat și Adriana Porca, împreună cu tăticii copiilor, au organizat activități pentru a le explica celor mici conceptul de „toleranță”, luând în considerare particularitățile lor de vârstă.

Copiii au fost implicați în diferite jocuri care promovau toleranța și prietenia. Au învățat să se joace împreună, să împartă jucăriile și să accepte toți copiii în jocurile lor. Prin aceste activități concrete, copiii au înțeles că toleranța înseamnă prietenie, înțelegere și iubire.

La finalul activității, copiii au cântat „La mulți ani” și au desenat flori pentru tăticii lor. Astfel, au subliniat faptul că fiecare copil este o floare pentru familia sa, iar împreună fac din lumea aceasta o grădină frumoasă.

Această sărbătoare a fost o ocazie specială pentru copii de a învăța despre importanța toleranței și de a se bucura de momente de joacă și creație alături de părinți și educatoare. Grădinița „Scufița Roșie” a reușit să ofere o experiență educativă și distractivă copiilor, promovând valorile de toleranță și respect reciproc.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”.

Evenimentul organizat de Societatea cultural-patriotică Avram Iancu cu prilejul Zilei Naționale a României avut loc la Cluj Napoca, unde s-au sărbătorit 30 de ani de la ridicarea statuii Marelui Erou Național .

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost reprezentat de Corul elevilor îndrumați de profesor Gelu Muntea și o delegație condusă de director adjunct Monica Borteș.

Elevii îndrumați de domnul profesor Gelu Muntea au interpretat mai multe melodii patriotice despre Eroul Național Avram Iancu, acompaniati de glasul tulnicelor grupului de tulnicărese „Moațele ” din Câmpeni . De altfel, orașul nostru Câmpeni a fost reprezentat la eveniment atât de Corul Colegiului Național ” Avram Iancu” și de grupul de tulnicărese, dar și de domnul Ilie Berindei, cel care a realizat măreața statuie a lui Avram Iancu din centrul orașului Cluj-Napoca.

Celebrul sculptor originar din Câmpeni, stabilit de peste 40 de ani în Elveția a fost prezent la eveniment, ținând și un discurs emoționant. Totodată dl Ilie Berindei si-a reiterat dorința de a participa în anul 2024, când se vor împlini 200 de ani de la nașterea Marelui Eroului Național la evenimentele ce se vor organiza cu acest prilej, inclusiv la Câmpeni, locul unde s-a născut celebrul sculptor.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare