Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ,,Ziua grădiniței” sărbătorită cu fast de copiii din Aiud: Ziua porților deschise la Grădinița „Primii pași” Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grădinița „Primii Pași” din Aiud se află azi în zi de sărbătoare. În fiecare an, în 6 decembrie, își sărbătorește ziua de înființare, aceasta fiind cea de-a unsprezecea aniversare de când își poartă cu mândrie numele.

Pe parcursul anilor în care a funcționat, sute de copii au fost pregătiți cu drag pentru școală şi pentru viaţă. Astăzi, întreg colectivul grădiniței a petrecut momente minunate cu partenerii din fiecare an: părinții copiilor, bunici și copii.

Bucuria și încântarea care se citea pe chipurile celor mici, avându-i alături pe cei dragi în activitățile creative desfășurate la fiecare grupă, au dus la o și mai strânsă legătură  între partenerii  în educație a celor mici.

Pas cu pas, copiii sunt ajutați să se dezvolte armonios, să aibă încredere în ei şi să privească lumea şi viaţa aşa frumoase cum sunt. Colectivul grădiniței mulțumește sponsorilor și tuturor celor care le-au fost alături în această frumoasă zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea