FOTO: Zăpadă din belşug, pârtii arhipline şi distracţie pe cinste pe pârtia de la Vârtop, Arieşeni în minivacanţa de Ziua Principatelor Române

Paul Voicu - Primar 2020

partia Vartop-Arieseni012Mini vacanţa de 24 ianuarie i-a adunat pe turişti pe pârtiile de la munte. Mulţi au venit să stea aici pe mai multe zile, după ce şi ziua de luni a fost declarată liberă.

Hărmălaia de pe pârtie a început chiar de dimineaţă. Pârtia Vârtop Arieşeni a fost plină-ochi, iar vremea a ţinut cu distracţia. Condiţiile meteo le-au dat oaspeţilor răgaz să se bucure de derdeluş, de pârtii şi bunătăţile oferite de comercianţii din zonă şi administratorii pensiunilor.

ELIT

Citeşte şi: Vreme foarte bună de schi, în 20-26 ianuarie, la Șureanu și Arieșeni. Turiștii, aștepți pe pârtii în minivacanța de Ziua Principatelor Române

Datorită ninsorilor abundente din ultima vreme, zăpada proaspătă este perfectă pentru schi şi săniuş. Toate instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de un excellent week-end prelungit.

Mihail David - 2020

Sursa foto: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...