FOTO. Zâmbet si culoare la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În perioada octombrie-noiembrie 2019, elevi ai Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, au fost oaspeţii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă, unde prin talentul şi picturile realizate pe holurile şcolii, au adus zâmbet şi culoare elevilor cu cerinţe educative speciale.

Acțiunea s-a desfăşurat în cadrul unui proiect de parteneriat iniţiat de Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, avându-i ca reprezentanţi pe prof. Adrian Florea, în calitate de director şi prof. Monica Paul, în calitate de director adjunct şi Liceul de Arte „Regina Maria”, reprezentat de prof. Ioan Chiciudean, în calitate de director şi prof. Alice Jurcoveţ , in calitate de director adjunct.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acest gen de pictură parietală, le-a permis elevilor să dea dovadă  de creativitate dar şi de comunicare cu elevii cu cerinţe educative speciale, care au participat cu plăcere  la realizarea picturilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Talentaţii elevi ai claselor a VI-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, au fost coordonaţi de profesorii: Alexandrina Filip – Inspector Şcolar, Cristina Pop, Gheorghe Urdea, Nicolae Ispas, Livia Bar, Narcis Borteş şi Cosmin Dragoman, cărora le mulţumim și pe această cale. Dată fiind reușita acestor activități, sperăm să mai existe asemenea proiecte comune și pe viitor.

Consilierul educativ,

Profesor-educator Ioana Coza

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419