Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Vitezoman prins cu 205 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu: Va râmâne pieton 4 luni și are de plătit o amendă „grasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Vitezoman prins cu 205 km/h pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu: Va râmâne pieton 4 luni și are de plătit o amendă „grasă”

În dimineața zilei de duminică, 14 august, în jurul orei 10,30, la km 270 al autostrăzii A1, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, în cadrul activităților derulate pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat un șofer în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 205 km/h.

Identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.990 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Reamintim faptul că viteza excesivă sau neadaptată rămâne principala cauză generatoare de accidente rutiere cu consecințe deosebit de grave, pe toate categoriile de drumuri, la nivel național.

Polițiștii rutieri vor continua acțiunile de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru ca toți participanții la trafic să ajungă la destinație în siguranță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea