Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| VIITURĂ la Aiud: Mai multe case de pe strada Dorului au fost inundate după ploile torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ploaia torențială care a căzut la Aiud în ultimele două ore a produs o nouă viitură cu pagube mici pe strada Dorului. Din fericire lucrările executate în zona podurilor a permis curgerea apei astfel încât străzile și imobilele să nu fie afectate.

Primăria Aiud reamintește cetățenilor:

1. Viiturile care au ridicat probleme și astăzi și în urmă cu două săptămâni au fost cauzate de căderi masive de precipitații într-un interval foarte scurt de timp.
2. Strada Dorului, în zona rigolei și în aval încă aproximativ 40 de metri, a fost afectată prin ieșirea necontrolată a apei.

3. Podul CFR, aflat în proces de decolmatare de către CFR și monitorizat zilnic de către Primărie, a permis curgerea apei fără ca podul să fie afectat.
4. Apele Române și-au asumat intervenții de urgență acolo unde malurile au fost afectate, lucrările nefiind încă începute.
5. Solicitarea adresată Guvernului prin Ministerul Mediului și Apele Române pentru finanțarea proiectului de regularizare integrală a Văii Aiudului așteaptă un răspuns la rectificarea bugetară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea