Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Ziua Poliției Române 2017, la Alba Iulia: Suspecți de tâlhărie, prinși de mascați și polițiști după o intervenție în forță. Demonstrație spectaculoasă a oamenilor legii, la ceas de sărbătoare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De o demonstrație spectaculoasă au avut parte cetățenii din Alba Iulia care au ales să sărbătorească Ziua Poliției Române alături de oamenii legii. Miercuri, în fața sediului IPJ Alba, polițiștii le-au arătat oaspeților cum intervin în cazul unei infracțiuni de tâlhărie, iar cei prezenți au fost de-a dreptul fascinați.

Exercițiul demonstrativ a constat în urmărirea și blocarea unui autoturism marca Dacia în care se aflau persoane periculoase și care aveau asupra lor arme albe și arme de foc.

Sarea și piperul acestui exercițiu a fost momentul în care au intervenit mascații pentru blocarea autoturismului în trafic și prinderea persoanelor implicate în comiterea infracțiunii. În scenariu a fost inclus și un câine dresat, din rasa ciobănesc belgian, în vârstă de doi ani, membru de bază al echipei de intervenție pirotehnică.

Intervenția spectaculoasă a fost urmărită de sute de copii de grădiniță și de gimnaziu de la școlile din oraș, care, la final, uimiți și încântați de ceea ce au văzut, i-au răsplătit pe cei îmbrăcați în uniforme cu ropote de aplauze și le-au cântat ”La mulți ani”.

Demostrația polițiștilor din Alba a marcat 195 de ani de la înființarea Poliției Române.

La exercițiu au participat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale (mascații) și polițiști din cadrul Compartimentului Pirotehnic.

Tot miercuri, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost organizată „Ziua Porților Deschise”, când, toţi cei interesaţi au avut posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Vedeți AICI  întregul program al manifestărilor organizate de IPJ Alba, cu ocazia Zilei Poliției Române 2017.

FOTO -VIDEO: Dragoș Suciu

[nggallery id=3616]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea