Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Unui elev i s-a făcut rău și a leșinat la festivitatea de absolvire al Colegiului Militar din Alba Iulia: A fost ajutat de către camarazi să își revină

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unui elev i s-a făcut rău și a leșinat la festivitatea de absolvire al Colegiului Militar din Alba Iulia: A fost ajutat de către camarazi să își revină

Un moment mai puțin plăcut a avut loc astăzi, 9 iunie 2022, la festivitatea de absolvire a Promoției 2022 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Unui elev care era prezent la ceremonie i s-a făcut rău și și-a pierdut conștiența pentru un scurt moment, fiind asistat de către persoanele din jurul său pentru a se recupera. Rapid, camarazii din jurul său au sărit pentru a-l ajuta și a-l pune din nou pe picioare.

YouTube video

Momentul poate fi urmărit pe filmarea live a ziarulunirea.ro, începând cu minutul 23:50.

Festivitatea, care a început la ora 09:00, a continuat în ritm normal chiar și în ciuda acestui eveniment. Căldura și, cel mai probabil, emoțiile au avut un efect negativ asupra tânărului. Este de precizat că un astfel de lucru se putea întâmpla oricărui absolvent prezent la ceremonie.

La acest eveniment a participat și Ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Apărării prezent la festivitatea de absolvire a Promoției 2022 – „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

De la înființare și până în prezent, în colegiu şi-au desăvârșit pregătirea 71 de promoții însumând 7.300 de absolvenți. Deținător a patru titluri de „Școală Europeană”, dobândite în anii 2006, 2012, 2015 și 2018, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” a dobândit valoroase tradiții și rezultate deosebite, care l-au consacrat printre cele mai bune instituții de învățământ militar și civil din țară.

În anul 2007, Agenția pentru Strategii Guvernamentale împreună cu Ministerul Educației au decis ca o sală de clasă a colegiului să primească denumirea „Robert Schuman”, fondator al Uniunii Europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea