FOTO, VIDEO: Un tânăr din Alba, grav rănit într-un accident petrecut marți, la Cluj. A lovit un troleibuz şi s-a răsturnat după ce a încercat să evite altă mașină

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr în vârstă de 32 de ani din Rîmetea s-a petrecut marţi pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Accidentul a fost provocat de un șofer care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers de pe B1 pe B2 și a intrat în coliziune cu autovehicul tânărului din Alba care circula regulamentar (Skoda) și pe care l-a proiectat în troleibus.

Elit ELIT

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut în 21 august, în jurul orei 16.00, în total cinci persoane fiind rănite.

Din primele verificări, un tânăr de 25 de ani, din comuna Țaga, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Moților din Cluj-Napoca, spre cartierul Mănăștur, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii I de circulație și a pătruns pe banda a II-a, determinându-l pe șoferul care circula pe aceeași direcție, pe cea de-a doua bandă de circulație, să efectueze o manevră de evitare.

Astfel, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Rimetea, județul Alba, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un troleibuz, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă și acroșând și autoturismul condus de tânărul de 25 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 32 de ani. De asemenea, o femeie, în vârstă de 23 de ani, pasageră în același autovehicul și trei călători din troleibuz au fost răniți ușor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circustanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

sursa foto-video: InfoTrafic Jud. Cluj (Facebook)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419