Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un singur PROTESTATAR la vizita premierului Viorica Dăncilă la Alba Iulia: „Protestez pentru multe neajunsuri din țara asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începutul vizitei Vioricăi Dăncilă la Alba Iulia a decurs fără incidente, premierul fiind primit cu aplauze de susținătorii adunați în fața Casei de Cultură a Studenților. Un singur protestatar „a tulburat” liniștea dimineții, omul dorin să își arate nemulțumirea pentru mai multe neajunsuri din România.

Un bărbat din Tărtăria a fost singurul protestatar prezent sâmbătă dimineața în fața Casei de Cultură a Studenților, la sosirea premierului Viorica Dăncilă la conferinţa judeţeană a PSD Alba.

YouTube video

„Îmi exprim protestul față de multe neajunsuri în țara asta. Am făcut notificare pentru proteste la primărie pe un an de zile, din data de 23 august anul acesta, până în data de 23 august, anul viitor. Mi s-a aprobat numai pe luna respectivă, urmând să revin în fiecare lună cu o nouă cerere. Am protestat doar în fața Prefecturii câteva zile”, a spus bărbatul.

Acesta a protestat într-un mod pașnic, fără a scanda lozinci, doar cu 2-3 pancarte pe care erau înscripționate următoarele mesaje:” Kovesi – Corupția poate fi învinsă, PSD”, „Ciuma roșie DEMISIA” și „Nu mor procurorii când vor infractorii”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea