Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| Turneu de fotbal între familii, în Cetatea Alba Carolina: Cei mici joacă împreună cu părinții lor, de Ziua Familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Turneu de fotbal între familii, în Cetatea Alba Carolina: Cei mici joacă împreună cu părinții lor, de Ziua Familiei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, sărbătorită astăzi, 15 mai, părinții, împreună cu cei mici, au avut parte de o surpriză pregătită pentru aceștia de către autorități.

În Parcul Unirii din Cetatea Alba Carolina, a fost organizat un inedit campionat de fotbal rezervat pentru familii, tocmai pentru a promova mișcarea și legăturile puternice din interiorul acestora.

„Astăzi este o zi extraordinară. După ce aseară, până târziu, până pe la 02:00, cu ocazia Nopții Muzeelor a fost plin de albaiulieni și de turiști în Piața Cetății, avem bucuria să sărbătorim, prin mișcare, Ziua Internațională a Familiei, care se sărbătorește astăzi, 15 mai.

Clubul Sportiv Municipal, împreună cu Asociația de Fotbal, am organizat, pentru familie, echipe formate din mamă, tată și copil, un mini turneu de fotbal.

YouTube video

Ne bucurăm că sunt peste douăzeci de familii înscrise, se va juca eliminatoriu și vom avea niște câștigători, dar sunt de părere că sunt câștigători toți cei care au venit astăzi ca să facă mișcare.”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

La turneul de fotbal 3×3 (tata, mama și copilul) pot participa băieți între 8 și 12 ani, respectiv fete între 8 și 14 ani împliniți, iar părinții pot fi înlocuiți, dacă e cazul, de bunici, unchi sau mătuși. Timpul de joc este de maximum 10 minute, pe regulamentul “miuței” din copilărie (fără portar, aut cu piciorul), o echipă fiind câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult sau dacă are un gol mai mult marcat la finalul celor 10 minute (dacă scorul va fi egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă). Înscrierile se vor face începând cu ora 11.30, în cortul special amenajat, urmând să se joace în sistem eliminatoriu (gen tablou turneu de tenis de câmp), semifinale, finala mică și finala mare, pe teren redus (20 metri x 10 metri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea