Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Tragedie în toiul nopții: Patru COPII au ARS de VII în casă, într-un incendiu devastator. Părinții ar fi fost beți și nu au văzut flăcările

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tragedie în toiul nopții de miercuri spre joi, la Timișoara. Patru oameni, printre care și copii, au ars de vii în casă, în urma unui incendiu. Se pare că părinții acestora ar fi fost beți și au văzut prea târziu flăcările, așa că alarma la 112 s-a dat tardiv.

Un incendiu puternic s-a produs în această seară pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații ar fi mai multe victime decedate, iar până acum pompierii au găsit două cadavre carbonizate, copii. La fața locului este o desfășurare de forțe impresionantă, fiind mobilizate numeroase echipaje de Pompieri, SMURD și Poliție.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat în încăperea în care dormeau patru copii, în paturi suprapuse. „În jurul orei 22:35 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o casă (2 apartamente) pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații primite de la apelant, am fost informați că în interiorul locuinței ar fi un adult si 4 minori.” au transmis pompierii de la ISU.

YouTube video

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum. În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital.

YouTube video

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate.

Conform vecinilor, cel mai mic dintre cei patru copii aveam 7 luni. Mama micuților a fost dusă la spital, pentru că i s-a făcut rău.

O vecină spune că mama neglija copii și că îi lăsa singuri. „Am făcut plângere la protecția copilului și m-a bătut. A pus cameră de luat vederi să vadă dacă intră cineva. Ea stă în altă parte și monitorizează copiii. Merge la case de pariuri, jocuri de noroc”, a spus femeia. Aceasta s-a plâns polițiștilor din zonă, de la Secția 2, însă agenții i-au spus că este treaba Protecției Copilului.

La fața locului, Ambulanțele și SMURD-ul au mai acordat îngrijiri medicale mai multor persoane. Trei adulți și un adolescent au fost transportați la spital pentru monitorizare, în timp ce o a cincea persoană a refuzat transportul la spital. În casă se aflau cinci copii în vârstă de 14 ani, 6 ani, 3 ani, 2 ani, iar cel mai mic avea 3 luni. Singurul care a ieșit din casă a fost băiatul de 14 ani.

„Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros”, a declarat un martor.

Pompierii au găsit un al treilea cadavru carbonizat. La fața locului a sosit o echipă din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Timiș.

ISU Timiș a confirmat faptul că toți cei patru copii rămași în încăpere au fost găsiți morți.

Sursa: pressalert.ro, stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea