FOTO, VIDEO. Tânăra din Ocna Mureș, acuzată că a dat țepe pe internet, cercetată sub control judiciar. Zece plângeri la poliție după ce oamenii i-au dat bani să le cumpere produse

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Tânăra de 29 de ani din Ocna Mureș, reținută sub acuzația de înșelăciune, după ce ar fi dat mai multe țepe pe internet, este cercetată sub control judiciar. Oamenii legii susțin că femeia le-ar fi promis clienților că le aduce produse din afara Uniunii Europene, de pe site-ul aliexpress.com, fără taxe vamale, însă, de fapt, i-ar fi lăsat cu ochii în soare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Surse judiciare au declarat pentru ziarulunirea.ro că femeia este cercetată în libertate, sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, după ce astăzi a fost dusă de la sediul Poliției la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La data de 27 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o tânără de 29 de ani, din Ocna Mureş, bănuită de înşelăciune.

Se pare că, în perioada anilor 2015 – 2018 tânăra, prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi înşelat zeci de persoane, din toată ţara, promițându-le achiziţionarea de diverse bunuri de pe un site de internet, cu produse din afara Uniunii Europene, la preţuri avantajoase şi fără taxe vamale, fără ca ulterior să îşi mai onoreze promisiunea.

Până în prezent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat de 10 victime, ce ar fi plătit sume cuprinse între 50 şi 2.000 de lei, însă există bănuiala că numărul victimelor este mult mai mare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419