Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Tânăra din Ocna Mureș, acuzată că a dat țepe pe internet, cercetată sub control judiciar. Zece plângeri la poliție după ce oamenii i-au dat bani să le cumpere produse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

YouTube video

Tânăra de 29 de ani din Ocna Mureș, reținută sub acuzația de înșelăciune, după ce ar fi dat mai multe țepe pe internet, este cercetată sub control judiciar. Oamenii legii susțin că femeia le-ar fi promis clienților că le aduce produse din afara Uniunii Europene, de pe site-ul aliexpress.com, fără taxe vamale, însă, de fapt, i-ar fi lăsat cu ochii în soare.

Surse judiciare au declarat pentru ziarulunirea.ro că femeia este cercetată în libertate, sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, după ce astăzi a fost dusă de la sediul Poliției la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 27 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o tânără de 29 de ani, din Ocna Mureş, bănuită de înşelăciune.

Se pare că, în perioada anilor 2015 – 2018 tânăra, prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi înşelat zeci de persoane, din toată ţara, promițându-le achiziţionarea de diverse bunuri de pe un site de internet, cu produse din afara Uniunii Europene, la preţuri avantajoase şi fără taxe vamale, fără ca ulterior să îşi mai onoreze promisiunea.

Până în prezent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat de 10 victime, ce ar fi plătit sume cuprinse între 50 şi 2.000 de lei, însă există bănuiala că numărul victimelor este mult mai mare.

[nggallery id=5363]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea