Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Surpriză culinară pentru o tânără, la petrecerea de majorat: Cosmetice comestibile, by Chef Toma

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surpriză culinară pentru o tânără de 18 ani, din partea lui Chef Toma, cunoscutul bucătar al Cetății Alba Carolina.

O tânără care și-a sărbătorit de curând majoratul a avut parte de o surpriză cu totul specială. La petrecerea de 18 ani, sărbătorita a primit în dar cosmetice comestibile, by Toma, pregătite special pentru ea de deja celebrul bucătar al Cetății.

Adolescenta care și-a serbat ziua la restaurantul unde lucrează Chef Toma, dar și invitații, au rămas impresionați de minunățiile pregătite de iscusitul bucătar albaiulian.

Parfum comestibil, rujuri comestibile, diferite creme și loțiuni, toate au făcut deliciul petrecăreților.

Ca ingrediente pentru pregătirea lor, Chef Toma a folosit ciocolată pentru ruj, ulei de cocos și diferite arome naturale pentru creme, dar și miere și microplante. Parfumurile care le poți pulveriza pe deserturi, dar le poți parfuma și pe corp, nu mai au nevoie de prezentare.

YouTube video

Pentru șampon, Chef-ul a folosit o creamă dulce pe bază de gălbenuș de ou, bună de mâncat, dar și pentru păr. Este știut că găbenușul face bine la scalp și păr. Pentru crema de pleoape, bucătarul a folosit ca ingredient principal cafeaua.

Pentru cei care nu știau, chef-ul albaiulian are și un serial, Toma Bucătarul Cetății,  pe care îl realizează împreună cu Cosmin Szekely, unde își folosește experiența acumulată în cei douăzeci de ani petrecuți în bucătărie, dragostea pentru bun gust și talentul în redefinirea bucătăriei, pe care o reinterpretează și o readuce la viață prin fiecare preparat ieșit din mâinile sale.

Chef Toma se poate lăuda și cu cel mai mare desert realizat în România, un salam de biscuiți care a cântărit 30 de kg, dar și cu cea mai mare carte de bucate, care a avut aproximativ 4 metri, dar și cu un cuțit de aur, câștigat nu demult la emisiunea Chefi la cuțite.

[nggallery id=7496]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea