FOTO, VIDEO. Surpriză culinară pentru o tânără, la petrecerea de majorat: Cosmetice comestibile, by Chef Toma

Surpriză culinară pentru o tânără de 18 ani, din partea lui Chef Toma, cunoscutul bucătar al Cetății Alba Carolina.

O tânără care și-a sărbătorit de curând majoratul a avut parte de o surpriză cu totul specială. La petrecerea de 18 ani, sărbătorita a primit în dar cosmetice comestibile, by Toma, pregătite special pentru ea de deja celebrul bucătar al Cetății.

ELIT

Adolescenta care și-a serbat ziua la restaurantul unde lucrează Chef Toma, dar și invitații, au rămas impresionați de minunățiile pregătite de iscusitul bucătar albaiulian.

Parfum comestibil, rujuri comestibile, diferite creme și loțiuni, toate au făcut deliciul petrecăreților.

Ca ingrediente pentru pregătirea lor, Chef Toma a folosit ciocolată pentru ruj, ulei de cocos și diferite arome naturale pentru creme, dar și miere și microplante. Parfumurile care le poți pulveriza pe deserturi, dar le poți parfuma și pe corp, nu mai au nevoie de prezentare.

Pentru șampon, Chef-ul a folosit o creamă dulce pe bază de gălbenuș de ou, bună de mâncat, dar și pentru păr. Este știut că găbenușul face bine la scalp și păr. Pentru crema de pleoape, bucătarul a folosit ca ingredient principal cafeaua.

Pentru cei care nu știau, chef-ul albaiulian are și un serial, Toma Bucătarul Cetății,  pe care îl realizează împreună cu Cosmin Szekely, unde își folosește experiența acumulată în cei douăzeci de ani petrecuți în bucătărie, dragostea pentru bun gust și talentul în redefinirea bucătăriei, pe care o reinterpretează și o readuce la viață prin fiecare preparat ieșit din mâinile sale.

Chef Toma se poate lăuda și cu cel mai mare desert realizat în România, un salam de biscuiți care a cântărit 30 de kg, dar și cu cea mai mare carte de bucate, care a avut aproximativ 4 metri, dar și cu un cuțit de aur, câștigat nu demult la emisiunea Chefi la cuțite.

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...