Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Strălucire, muzică și veselie în Piața Cetății din Alba Iulia – S-a deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă cu mii de luminițe, brad, patinoar și căsuțe ca-n povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magia Crăciunului a învăluit din nou Piața Cetății din Alba Iulia, marți, 6 decembrie, odată cu deschiderea oficială a Parcului sărbătorilor de iarnă. Zeci de albaiulieni, adulți, tineri și copii au împărțit bucuria de a se afla într-un loc împodobit ca-n povești, plin de veselie.

Alături de ei au fost primarul Mircea Hava și reprezentanți ai administrației locale, iar în cuvântul de deschidere edilul le-a mulțumit celor care au ”pus umărul” la realizarea atmosferei de basm de care se vor putea bucura toți cei care trec prin Piața Cetății.

YouTube video

Și în acest an, cei care vor să petreacă mai multe ore în acest cadru minunat au la dispoziție patinoarul artificial, care va fi deschis în fiecare zi, timp de două luni, în intervalul orar 10.00 – 22.00. O oră pe gheață costă 5 lei, iar închirierea unei perechi de patine, 5 lei.

Cei care vor veni să patineze sau pur și simplu să se bucure de atmosfera creată se vor putea încălzi, contra cost, cu un ceai fierbinte, vin fiert, cafea sau ciocolată caldă. De asemenea vor putea cumpăra produse alimentare, turtă dulce, cozonaci, kurtos colac şi multe altele, de la căsuţele amenajate în Piața Cetății.

[nggallery id=3123]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea