Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Inconștiență sau prostie monumentală? – Două autoturisme surprinse în timp ce rulau PE CONTRASENS, pe autostrada A10, în zona Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini șocante surprinse pe autostrada A10 (Sebeș – Turda), în zona Aiud, unde un participant la trafic a filmat, luni, în jurul orei 17.00, două autoturisme care se deplasau, pe contrasens, spre Cluj.

Așa cum se vede în imagini, cele două mașini rulează cu viteză, una în spatele celeilalte, pe banda dedicată deplasării dinspre Cluj spre Aiud.

https://youtu.be/ooJYVqkk-tk

Nu știm dacă șoferii au fost derutați de ambuteiajul creat la intrarea pe autostradă și au intrat greșit, sau pur si simplu au vrut să ”fenteze” și să nu mai stea în coloană, dar categoric cele două mașini puteau genera o catastrofă!

Reamintim că un astfel de incident, petrecut în urmă cu o lună și jumătate, în judeţul Hunedoara, a dus la un accident care s-a soldat cu patru morţi şi trei răniţi.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA: Ambuteiaj la ieșirea de pe autostrada Sebeș-Turda (A10), către Aiud, luni după-amiază – Se stă în coloane peste o oră, pe 3 benzi”

—————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea