FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Inconștiență sau prostie monumentală? – Două autoturisme surprinse în timp ce rulau PE CONTRASENS, pe autostrada A10, în zona Aiud

Imagini șocante surprinse pe autostrada A10 (Sebeș – Turda), în zona Aiud, unde un participant la trafic a filmat, luni, în jurul orei 17.00, două autoturisme care se deplasau, pe contrasens, spre Cluj.

ELIT

Așa cum se vede în imagini, cele două mașini rulează cu viteză, una în spatele celeilalte, pe banda dedicată deplasării dinspre Cluj spre Aiud.

Nu știm dacă șoferii au fost derutați de ambuteiajul creat la intrarea pe autostradă și au intrat greșit, sau pur si simplu au vrut să ”fenteze” și să nu mai stea în coloană, dar categoric cele două mașini puteau genera o catastrofă!

Reamintim că un astfel de incident, petrecut în urmă cu o lună și jumătate, în judeţul Hunedoara, a dus la un accident care s-a soldat cu patru morţi şi trei răniţi.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA: Ambuteiaj la ieșirea de pe autostrada Sebeș-Turda (A10), către Aiud, luni după-amiază – Se stă în coloane peste o oră, pe 3 benzi”

—————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Viorel 6 august 2018 at 18:28

Nu e rea vointa’. Oamenii nu au vazut in viata lor o autostrada, e normal sa intre pe contrasens!

Jj 7 august 2018 at 9:07

La astfel de retardati le iei permisul pt totdeauna si câțiva ani de închisoare

A.D. 7 august 2018 at 14:13

Sa-i ft DmnZ pe aia. Deja e sport national la noi. Sa le dea amenda MAXIMA

Costel 7 august 2018 at 15:53

Poliția. …ca de obicei. .DOARME!!!

DAN 8 august 2018 at 22:35

Inchideci dracului ciotu de auostrada ca se vede ca uni nu au nici o idee de cum rebuie sa conduca pe o autostrada ,,asa se evide accidentele si pierderea de vieti omenesti !!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...