FOTO/ ȘTIREA TA: Ambuteiaj la ieșirea de pe autostrada Sebeș-Turda (A10), către Aiud, luni după-amiază – Se stă în coloane peste o oră, pe 3 benzi”

Traficul se desfășoară cu dificultate, luni după-masa, în jurul orei 16.30, la ieșirea de pe autostra A10 catre Aiud. S-au format coloane de mai mulți kilometri, pe 3 benzi.

ELIT

”Ieșirea de pe autostrada A10 către aiud un dezastru. Se stă în rând de peste o oră ca să ieși de pe ea. Pe 3 benzi” – este mesajul care îmsoțește imaginea alăturată, primită de la un cititor.

O explicație ar fi numărul mare de participanți care se întorc de la Festivalul Untold, însă, pe lângă aceasta, se pare că ieșirea de pe autostradă se face cu dificultate din cauză că din 3 benzi de circulație rămâne una singură iar șoferii trebuie să mai stea și la giratoriul de la ieșirea din Aiud.

Mihail David - 2020

—————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ics 6 august 2018 at 18:53

Șoseaua are 2 benzi. Se sta pe 3 benzi. Drumul se termina intr-o singura bandă. Ce va mira?! Oare nesimțirea celor de pe banda de urgenta care forțează?! Suntem singurii vinovati de indisciplina din trafic. Să stea pana se satură. Personal, pe drumul ala nu mă bag pana nu e terminat dintr-o parte in alta.

alexandru spinean 8 august 2018 at 9:28

am circulat marti 07.08 2018 dinspre Cluj in spre Alba,ambuteiajul era de la iesirea din Aiud pana in Alba Iulia fiind creat si de semafoarele din Teius amplasate din 20 in 20 de metri precum si de lucrarile de pe DN 1 in zona Paraului Iovului.OARE NU SE POATE LUCRA LA CESTE DEVIERI MAI MULT NOAPTEA ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...