FOTO-VIDEO: Spectacol extraordinar de muzică populară, în ultima zi de „Alba Fest”. Cântece patriotice, haţegane şi doine cu artişti de renume ai folclorului românesc
Ultima zi a ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Alba Iulia „Alba Fest by Marius Moga” a adus un extraordinar spectacol de muzică populară susţinut de artişti de renume ai folclorului românesc şi apreciat şi trăit la maxim de sute de iubitori ai acestui gen veniţi să-i asculte în Piaţa Cetăţii.
Muzică de joc şi voie bună, cântece patriotice, jiane, haţegane dar şi doine de pe Mureş şi Târnave au răsunat duminică în Cetatea Alba Carolina. Mai bine de trei ore, o suită de artişti dintre cei mai vestiţi au încălzit sufletele spectatorilor, care în ciuda vremii mohorâte, nu s-au mişcat din faţa scenei, ba chiar, câţiva dintre ei, s-au încins la joc.
Cu orchestra ”Codru de România” în spate, au urcat pe scenă şi au susţinut recitaluri de excepţie Ionuţ Fulea, Sava Negrean-Brudaşcu, Mariana Anghel, Ilie Medrea şi fiica sa Giulia, Mirela Mănescu, Mircea Târziu, Leontina Fărcaş şi „Muguri de Tezaur”, Ansamblul judeţului Alba „Augustin Bena” cu soliştii Floricica Moga, Roxana Reche, Maria Filimon, Cătălin Haşa, Dorina Nariţa şi Nicolae Tuhuţ şi nu în ultimul rând Ansamblul „60 Plus”.
Evenimentul a fost prezentat de cunoscuta cântăreaţă de muzică populară de pe meleagurile Albei, Marinela Baba, care de asemenea a interpretat câteva melodii populare pe placul celor prezenţi.
Spectacolul de muzică populară a venit să întregească super concertele de muzică uşoară din primele două zile ale Alba Fest susţinute de Marius Moga&Friends, astfel că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Alba Iulia cu siguranţă a întrecut toate aşteptările publicului. Felicitări tuturor, felicitări Marius Moga!
Vă prezentăm mai jos imagini foto-video de la spectacol:
[nggallery id=1872]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Obiceiuri de Ignat. Tradiții de Ignat. Obiceiuri, superstiții din moși strămoși de ziua sacrificării porcului de Crăciun (de pomana porcului) Alaiul sărbătorilor de iarnă, care se întinde pe parcursul a trei săptămâni, începe oficial de mâine, 20 decembrie, cu Sărbătoarea Ignatului. Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători În religia creştin-ortodoxă, în […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 2 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor