Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Spectacol extraordinar de muzică populară, în ultima zi de „Alba Fest”. Cântece patriotice, haţegane şi doine cu artişti de renume ai folclorului românesc

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Fest populara60Ultima zi a ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Alba Iulia  „Alba Fest by Marius Moga” a adus un extraordinar spectacol de muzică populară susţinut de artişti de renume ai folclorului românesc şi  apreciat şi trăit la maxim de sute de iubitori ai acestui gen veniţi să-i asculte în Piaţa Cetăţii.

Muzică de joc şi voie bună, cântece patriotice, jiane, haţegane dar şi doine de pe Mureş şi Târnave au răsunat duminică în Cetatea Alba Carolina. Mai bine de trei ore, o suită de artişti dintre cei mai vestiţi au încălzit sufletele spectatorilor, care în ciuda vremii mohorâte, nu s-au mişcat din faţa scenei, ba Alba Fest populara178chiar, câţiva dintre ei, s-au încins la joc.

Cu orchestra ”Codru de România” în spate, au urcat pe scenă şi au susţinut recitaluri de excepţie Ionuţ Fulea, Sava Negrean-Brudaşcu, Mariana Anghel,  Ilie Medrea şi fiica sa Giulia, Mirela Mănescu, Mircea Târziu, Leontina Fărcaş şi „Muguri de Tezaur”,  Ansamblul judeţului Alba „Augustin Bena” cu soliştii Floricica Moga, Roxana Reche, Maria Filimon, Cătălin Haşa, Dorina Nariţa şi Nicolae Tuhuţ şi nu în ultimul rând Ansamblul „60 Plus”.

Evenimentul a fost prezentat de cunoscuta cântăreaţă de muzică populară de pe meleagurile Albei, Marinela Baba, care de asemenea a interpretat câteva melodii populare pe placul celor prezenţi.

Spectacolul de muzică populară a venit să întregească super concertele de muzică uşoară din primele două zile ale Alba Fest susţinute de Marius Moga&Friends, astfel că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Alba Iulia cu siguranţă a întrecut toate aşteptările publicului. Felicitări tuturor, felicitări Marius Moga!

Vă prezentăm mai jos imagini foto-video de la spectacol:

[nggallery id=1872]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE HAIOASE de FLORII. Ce sms-uri, urări şi felicitări amuzante le putem transmite celor care sărbătoresc azi onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urări de Florii. Mesaje de Florii haioase 2024. SMS-uri de Florii amuzante. Felicitări de Florii amuzante și hazlii pentru persoanele care își sărbătoresc onomastica Toţi cei cu nume de flore îşi sărbătoresc astăzi onomastica, iar cu această ocazie vă propunem o serie de mesaje amuzante de Florii, cu ajutorul cărora le puteţi stârni un zâmbet, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea