FOTO, VIDEO. Sejur fotbalistic de poveste pentru 22 de copii din Alba, în Poiana Brașov, organizat de Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav-Țălnar. Activități educaționale și recreative, vizionare de film, piscină, drumeții și jocuri de tabără, dar și excursii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În perioada 05-10 august, Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav-Țălnar a organizat un cantonament CT Sport la Poiana Brașov, la Hotel Poioana Ursului, unde 22 de copii au avut parte de un sejur fotbalistic de poveste, plin de activități educaționale și recreative, vizionare de film, piscină, drumeții și jocuri de tabără, dar și excursii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav – Țălnar s-a pus serios pe treabă. Dacă și-a deschis porțile în luna martie, în plin sezon competițional, începând cu acest an, antrenorii noștri vor intra în program specific de antrenamente pentru pregătirea sezonului viitor!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Până acum, peste 80 de copii ne-au călcat pragul și credem că modul de pregătire, ambianța, pasiunea și profesionalismul nostru va aduce an de an cât mai mulți copii care să se bucure de tot ceea ce vom oferi! Nu dorim să creăm doar fotbaliști, vrem să pregătim pentru viață copii de toate vârstele, începând cu cei care au împlinită vârsta de 5 ani”, au spus reprezentanții clubului.

Antrenamente perfect adaptate vârstei, activități complementare, cursuri de igienă și disciplină, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care copiii le pot experimenta în cadrul Clubului GT SPORT, care își desfășoară activitatea la sediul bazei sportive Winner’s Club Țălnar SRL.

„În perioada 05-10 august, am desfășurat și primul cantonament centralizat la Poiana Brașov, într-o locație de vis, hotel Poiana Ursului, unde colectivul de 22 de copii pe care l-am avut la dispoziție a avut parte de un sejur fotbalistic de poveste! Am avut 6 zile pline de activități, în care copiii s-au prezentat exemplar: antrenamente specifice desfășurate pe terenul de pregătire al Comitetului Olimpic Român, am desfășurat activități educaționale și recreative, vizionare de film, piscină, drumeții și jocuri de tabără, excursii cu telecabina, jocuri sportive și de divertisment în cadrul Centrului Național de Agrement, escaladă, concursuri, excursie la DinoLand Râșnov și multe alte activități, majoritatea dintre ele desfășurate în aer liber!”, au transmis organizatorii.

Acesta a fost primul dintre cantonamentele pe care clubul le-a avut în plan pentru fiecare sezon competițional prefigurând cam două astfel de ieșiri pe an, care să ajute copiii să se dezvolte atât pe plan sportiv, cât și pe plan personal și educațional. Participanții au avut lângă ei ca supervizor chiar pe unul dintre fondatorii acestei școli de fotbal, pe celebrul antrenor Cornel Țălnar, a cărui experiență și-a spus cuvântul, iar faptul că pe această perioadă a lucrat el însuși cu copiii în cadrul anumitor activități, a fost pentru aceștia o experiență extraordinară.

„Pe lângă celebrul Cornel Țălnar, dorim să mulțumim întregului nostru Staff: Țălnar George (antrenor), Ana Țălnar (instructor), Adi Popescu (supraveghetor), Edina (supraveghetor – cadru didactic), Cosmin Szekely (director de imagine), cât și gazdei noastre, hotel Poiana Ursului prin doamna Mihaela Berceanu, care a fost factorul determinant în crearea acestui cadru de vis pentru toti participanții.

Mulțumim pentru susținere Sendy Club, Winner’s Club Țălnar și STP Alba pentru asigurarea transportului. A fost o experiență unică care suntem siguri că va rămâne în amintirea copiilor pentru mult timp de acum înainte!”

Clubul Sportiv ACS GT SPORT, școala de fotbal Grozav – Țălnar îi așteptă pe iubitorii de sport albaiuleni și nu numai să le calce pragul în număr cât mai mare și promit că fiecare copil care va trece prin mâinile lor va resimți total acest lucru și va crește mult mai sănătos, educat și disciplinat!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei