Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Seară magică, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia. Colinde tradiționale în jurul focului, cu studenți din cadrul ASCOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO-VIDEO: Seară magică, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia. Colinde tradiționale în jurul focului, cu studenți din cadrul ASCOR

Cete de colindători continuă să încânte albaiulienii și să le umple inimile de bucurie și emoție în această perioadă, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Cetate. Marți seara, au poposit aici și, așa după cum e datina străbună, au transmis mesajul ceresc, vestea Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, studenți din cadrul ASCOR ( Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români) filiala Alba Iulia.

În jurul focului, amenajat în fața Căsuței din Povești, aceștia au interpretat câteva colinde tradiționale, toate acompaniate de chitară, fiind totul mult mai autentic și sincer.

Auzind colindul, zeci de copii, părinți și tineri aflați în Cetate s-au strâns pe lângă ei, pentru a savura momentul minunat.

Grupul din cadrul ASCOR au venit marți seara să înveselească atmosfera din Târgul de Crăciun la invitația Căsuței din Povești.

YouTube video

Iar evementele continuă. În aceste zile, 17 și 18 decembrie, are loc Caravana Coca-Cola, unde celebrul camion roșu alături de Moș Crăciun și ajutoarele lui sunt prezenți pentru a fi fotografiați de cei aflați în parc și se va împărți Coca-Cola.

Ultimul eveniment major al Parcului Sărbătorilor de Iarnă va fi în seara de 31 decembrie, când locuitorii și turiștii care își petrec Revelionul în Cealaltă Capitală vor întâmpina anul 2020 prin șampanie și nelipsitele focuri de artificii, cu fundaluri muzicale de excepție!

Atmosfera de sărbătoare rămâne în Piața Cetății până pe 1 februarie 2020.

[nggallery id=7617]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea