FOTO/Video| Scandal în fața unui bloc din Alba Iulia. Tineri surprinși de proprietari intrând violent în scară și amenințând: ”Haideți mă în stradă că vă omorâm”

A fost o noapte furtunoasă pentru câțiva proprietari de pe B-dul Revoluției 1989, când liniștea a fost puternic tublurată de apariția a trei indivizi violenți și recalcitranți.

Din filmările suprsinse de camerele de supraveghere, azi noapte, în jurul orei 1.30, trei bărbați au încercat să pătrundă în scara A, a blocului 2AB, situat pe B-dul Revoluției. Unul dintre ei vorbea la telefon, iar după ce a observat că ușa de la scară este închisă, părea să renunțe la ideea de a mai intra, făcând câțiva pași în fața blocului și arătând semne obscene, cel mai probabil, vecinilor care, deranjați de gălăgie, au ieșit pe geam să vadă ce se întâmplă.

După câteva momente, aceștia au revenit la interfon cu insistențele obișnuite, din dorința incontrolabilă de a pătrunde în scară, dorind să ajungă la etajul 9 sau 10 al blocului, unde conform informațiilor primite, se pare că ar locui un bărbat, posibil cel căutat de indivizi.

Câteva minute mai târziu, aceștia au reușit să intre în scară, cineva deschizându-le interfonul, dar nu și ușa, conform informațiilor primite la unul dintre propietari. Acest fapt i-a făcut să părăsescă în mod rapid și violent scara blocului.

Un proprietar, porfund deranjat de gălăgia și scandalul provocat, s-a dus după ei, iar unul dintre scandalagii, care coboară pe scări având o trotinetă în mână, a aruncat-o după el, acesta căzând ulterior pe scări.

Aceștia au strigat incontinuu: „Haideți mă afară, că vă omorâm!”. Nu știm încă sigur, dacă a fost o simplă reglare de conturi, pe fondul consumului de alcool sau dacă este ceva mult mai grav.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...