Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Șase indivizi bănuiți de ÎNȘELĂCIUNE, aduși la sediul IPJ Alba pentru ANCHETĂ. Ar fi racolat 7 persoane prin metoda „agenția de modeling”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase cetățeni suspectați de înșelăciune au fost aduși la sediul IPJ Alba din Municipiul Alba Iulia, în vederea anchetării lor de către autorități.

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba au efectuat două percheziţii la persoane bănuite de înșelăciune. Le-ar fi promis unor cetățeni din județ că le vor promova imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu firme de publicitate sau modeling.

YouTube video

La data de 10 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii, ambele în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru ale unei societăți comerciale ai căror reprezentanți sunt bănuiți de înșelăciune și la o locuință din municipiu închiriată de aceștia.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în perioada ianuarie – februarie 2021, persoanele vizate de anchetă ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, 7 persoane, de diferite vârste, toate din județul Alba, cărora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 și 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte, cu diverse societăți de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, aceștia nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor.

„Din cercetări, a rezultat bănuiala că în perioada ianuarie-februarie 2021, persoanele vizate de anchetă ar fi racolat în zona centrală a Municipiului Alba Iulia mai multe persoane de diferite vârste, toate din județul Alba, cărora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 și 2000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societăți de publicitate sau companii de modeling. Ulterior, aceștia nu ar fi efectuat demersurile în sensul celor promise, cu ocazia încheierii contractelor. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe unități de calculator, telefoane mobile, documente, precum și peste 30 000 de lei.”, au declarat reprezentanții IPJ Alba, în urma acestor acțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea