Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO. Șapte sătmăreni au pornit, miercuri, pe jos spre Alba Iulia. Ei vor parcurge 270 de kilometri ca să sărbătorească Centenarul Marii Uniri în Alba Iulia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șapte tineri din Satu Mare, au pornit, miercuri, pe jos spre Alba Iulia. Ei vor parcurge 270 de kilometri ca să sărbătorească Centenarul Marii Uniri în Alba Iulia.

La inițiativa a doi tineri inimoși din Carei, Răzvan Nintaș și Marius Bucureștean, un număr de șapte persoane din județul Satu Mare au pornit pe jos, spre Alba Iulia! Și asta, pentru a marca cum se cuvine Centenarul Marii Uniri.

Startul a fost dat miercuri, în jurul orei 8.00, în municipiul Carei, din fața bustului Regelui Ferdinand. Celor doi temerari li s-au mai alăturat Viorel Cosma, Denis Chivari, Alex Țîrtiu, Viorel Ardelean și Denis Kuzmos!

Sunt oameni de afaceri, fotbaliști, cadre didactice sau cadre militare, toți animați de același gând: să ajungă la Alba Iulia pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii celor o sută de ani de Românie reîntregită.

Răzvan Nintaș a declarat că ”grupul va parcurge 270 de kilometri în decurs de trei zile.  Primii 97 de kilometri vor fi parcurși în prima zi, urmând să facă un popas la Ciumărna. În a doua etapă se vor parcurge 90 de kilometri, cu oprire la Tureni, iar în a treia zi până la Teiuș. Iar într-un final, după sute de kilometri parcurși, să sărbătorească Centenarul Marii Uniri în Alba Iulia”.

citește și: PROGRAMUL DE 1 DECEMBRIE

YouTube video

[nggallery id=6482]

Sursa: presaSM.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea