FOTO, VIDEO| S-au redeschis terasele în Alba Iulia: Bulevardul Transilvaniei, din nou animat de oamenii dornici de socializare

S-au redeschis terasele în Alba Iulia: Bulevardul Transilvaniei, din nou animat de oamenii dornici de socializare

România a intrat, de astăzi, în a doua etapă de relaxare, după starea de urgență. În Alba Iulia, semnalul l-au dat terasele de pe bulevardul Transilvaniei, unde oamenii au ieșit să bea o cafea, să manânce și să socializeze în ciuda vremii de afară, puțin prielnică pentru asemenea activități.

Cea mai cunoscută zonă de promenadă din Alba Iulia, a devenit azi mai animată după redeschiderea teraselor, oamenii fiind dornici să iasă din case, să socializeze cu prietenii și să bea ceva la terasă.

ELIT

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat la Digi24 că ultimele informări privind evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus în România arată o pantă descendentă.

Mihail David - 2020

De la 1 iunie, la terase se va merge cu rezervare, potrivit măsurilor de relaxare publicate vineri seară în Monitorul Oficial.

Se recomandă stabilirea de circuite cu sens unic pentru clienți. Va fi interzis transferul meniurilor sau al solnițelor și olivierelor și a altor obiecte de la o masă la alta, acestea fiind dezinfectate după plecarea clienților.

La aceeași masă vor sta maximum patru persoane, iar personalul care servește clienții va purta măști și mănuși. Este interzis să se consume produse în picioare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...