Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: S-a inaugurat “Sendy Club” Ţălnar – cel mai „chic” complex sportiv din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai nou şi cel mai chic complex sportiv „Sendy Club” Ţălnar a fost inaugurat joi seara la Alba Iulia.  Iniţitiva îi aparţine tinerei albaiulience Sendy, deja cunoscută în rândul tinerilor ca fiind o polisportivă de excepţie a Alba Iuliei, care după doi ani şi două luni de când a demarat această nouă  investiţie alături de soţul ei Cristi, „pe spinarea căruia a căzut toată munca”, după cum spune chiar ea, şi-a văzut visul împlinit. Întins pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, complexul deţine o sală de aerobic super modernă şi una de fitness cu aparate de ultimă generaţie, bar-recepţie, vestiare şi duşuri şi  vine în întâmpinarea iubitorilor de mişcare cu antrenamente de Tae’Bo, Pilates, Dansuri, Fitness, Double Act şi Aerobic. Complexul a fost construit în locul unei vechi centrale termice din oraş, pe care cei doi, cu puţin curaj, dorinţă, multă muncă, imaginaţie şi „ajutor de la Dumnezeu” au reuşit să o transforme într-un modern complex sportiv.

 Peste 100 de persoane dragi, familia, prietenii, „eleve” de la aerobic, dar şi foşti profesori de sport ai ei au ţinut să-i fie alături la inaugurare. Panglica a fost tăiată bineînţeles de Sendy şi Cristi, iar la intrarea în sală cu toţii au cântat „La mulţi ani”. Înainte să le prezinte invitaţilor complexul, soţul ei, Cristi  i-a făcut cadou o „cheie a succesului” din argint masiv, veche de peste 100 de ani, exprimându-şi speranţa că aceasta îi va deschide “toate drumurile bune”. Cei prezenţi au putut viziona pe  un video proiector imagini curpinzând munca lor depusă pas cu pas, de la începutul lucrării, cu centrala termică aşa cum arăta ea, dărăpănată, şi până la finalizarea ei.

La eveniment a fost prezent şi primul ei profesor de handbal din generală, Mihai Negrescu, care i-a adus tinerei tricoul cu care a jucat ea, inscripţionat cu numele ei.

A urmat un moment emoţionant, un discurs în care Sendy a ţinut să le mulţumească, cu lacrimi în ochi, tuturor celor care care i-au fost aproape şi au sprijinit-o în acest demers, familiei, prietenilor,şi celor prezenţi, în special verişorului ei, marele fotbalist albaiulian al naţionalei României  – Gicu Grozav, care nu a putut fi prezent la eveniment, deoarece în prezent joacă în campionatul Rusiei, la echipa din prima ligă Terek Groznâi. De asemenea, tânăra l-a menţionat şi pe sensei Danciu, cel care i-a conturat spiritul de campioană la karate.

Reamintim faptul că Sendy a fost aleasă în 2005 cea mai bună fotbalistă a României, făcând parte din lotul naţional de fotbal feminin şi multiplă campioană naţională şi campioană  europeană la Kumite.

Deşi tatăl ei, reputatul antrenor Cornel Ţălnar nu a putut fi nici el prezent la eveniment pentru că este plecat în Oman, Sendy a spus că şi-ar fi dorit mult ca el să fie alături de ei şi că acesta  “a fost tot timpul ţinut la curent cu toate schimbările zilnice ce s-au făcut”. “ Chiar şi azi-noapte la ora 2.00 vorbeam cu el şi îi spuneam: Tati punem tablourile…şi e aproape gata”, a declarat Sendy.

 Legat de ceea ce a realizat, Sendy ne-a declarat: „E pasiunea vieţii mele. Mă bucur că prin această investiţie mi-am găsit locul în societate. E o bucurie imensă…tot  ceea ce s-a făcut aici este parte din sufletul nostru. Sper ca impactul să fie plăcut şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru înţelegere în privinţa prelungirii termenului inaugurării”.

 Pentru cei interesaţi, vineri, la Sendy Club este Ziua Porţilor deschise. Acesta va putea fi vizitat de către doritori între orele 12.00-20.00, iar de la ora 19.30 va avea loc un antrenament demonstrativ gratuit.

 Sendy Club este o nouă locaţie a afacerilor sportive dezvoltate în municipiul Alba Iulia de familia Ţălnar, după baza sportivă Winner’s. După cum spuneam, Cornel Ţălnar este acum antrenor al echipei FC Oman Muscat din Oman, iar fratele mai mare, George, administrează bussinesul de lângă Biblioteca Batthyaneum.

 Club Sendy se află situat pe Bulevardul Transilvaniei, nr. 1 B, în spatele magazinului Vodafone, locaţia fiind concesionată în 2011,  pe o perioadă de 25 de ani, de către Consiliul Local al municipiului Alba Iulia. Mai multe detalii despre ceea ce oferă Sendy Club, program şi antrenamente, găsiţi pe site-ul oficial sendyclub.ro.

Păcat că nu au fost de faţă la inaugurarea acestui frumos şi modern complex sportiv şi reprezentanţii administraţiei locale, deoarece este evident că aduce un plus binemeritat în rândul bazelor sportive  din oraş.

[nggallery id=423]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea