FOTO VIDEO| Pui de vulpe UCIS din GREȘEALĂ cu tranchilizant de angajații serviciului de ecarisaj

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un incident foarte neplăcut s-a întâmplat Alba Iulia unde, potrivit unei postări pe un site de socializare din mediul online, un pui de vulpe a fost ucis cu sânge rece.

,,Azi la ora 10:20, pe strada Gârda din Alba Iulia, un pui de vulpe pe marginea drumului, într-o stare vizibil nu foarte bună (foto). Sun la Servicul de Earisaj al Primăriiei (Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Municipiului Alba Iulia), îmi răspunde un domn, îi spun despre ce este vorba, îmi zice că îl suna pe șefu`ca să vadă dacă e de competența lor și că mă sună înapoi. Mă resună după 2 minute, mă anunță că vin să rezolve problema. Ajung destul de repede, OMOARĂ puiul de vulpe cu o doză neajustată de tranchilizant, îl bagă într-un SAC DE GUNOI DE PLASTIC, închid gura sacului și își iau repede tălpășița.

ELIT

Asta e procedura? Întreb și eu, că pare „prea ca la țară”. O fi de competența lor să gestioneze situații de genul asta cu animale sălbatice? Sau nu am înțeles eu de fapt ce înseamnă să „rezolve problema”. Acestea au fost cuvintele cetățeanului, care a fost martor la evenimente.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419